Bilgi için teşekkürlerBOE Panel
VA mı IPS mi diye sorarken F fikoloji yazmış.
teşekkürler F fikoloji .
Bilgi için teşekkürlerBOE Panel
Rica ederim. F fikoloji usta bir üst mesajda cevabı yazdı.Bilgi için teşekkürler
VA mı IPS mi
Forumda VA yazıyor diye aldım ama yapacak bir şey yok artık.Rica ederim. F fikoloji usta bir üst mesajda cevabı yazdı.
Hayırlı olsun.Forumda VA yazıyor diye aldım ama yapacak bir şey yok artık.
TeşekkürlerHayırlı olsun.
Enerji tasarrufu modu var akşamları maksimum da kullanıyorum. Gündüzleri iptal dinamik modbenim 55u9402 fabrikadan çıkmış sevkiyata vermişler bu tv de eco mod varmı.(ekran ışığını ortamdaki ışığa göre otomatik ayarlama) benim için çok önemli bir özellik sırf bu özellik için tv almıyabilirim yada vestel tvlerde hangilerinde var hateşekkürler.
bunu kumandadan mı yapıyırsunuz benim bahsettiğim akıllı telefonlardaki gibi otomatik parlaklık daha önce samsung tv vardı onda otomatiktiEnerji tasarrufu modu var akşamları maksimum da kullanıyorum. Gündüzleri iptal dinamik mod
Evet ayarlarindan ekran ayarları enerji tasarrufubunu kumandadan mı yapıyırsunuz benim bahsettiğim akıllı telefonlardaki gibi otomatik parlaklık daha önce samsung tv vardı onda otomatikti
Bu TV auo Va panelMerhabalar. U serilerinin ününü duydum fakat fiyat olarak uygun olan bir 55u9500 buldum. Panel ureticisi hakkında bilgi verirseniz cok sevinirim simdiden teşekkür ederim
Samsung Va panelMerhabalar, şu televizyonun panel bilgisini öğrenebilir miyim? Yıllardır seyrediyorum, memnunum. Bakalım ne tür bir panelmiş? Seri no: 7436495 500635