TMC panel
Merhaba;
Panel detay öğrenebilir miyim? Teşekkürler,
Mb130t ana kart
TMC panel
Merhaba;
Panel detay öğrenebilir miyim? Teşekkürler,
İlk defa duyduğum bir marka. Nasıldır sizce?TMC panel
Mb130t ana kart
Şahsi olarak bu panelli TV incelemedim o yüzden yorum yapamıyorum.İlk defa duyduğum bir marka. Nasıldır sizce?
Sizin deneyiminiz nasıl ? Memnun musunuz?İlk defa duyduğum bir marka. Nasıldır sizce?
Bu tv, arızalı çıkan ve değişime giden Toshiba'mdı (50ul3a63dta) . Bunun yerine HKC panelli bir vestel 55ua9600 verdiler.Sizin deneyiminiz nasıl ? Memnun musunuz?
Va panel olarak biliyorum , yanlardan bakınca ekran soluklaşma yapıyor mu
Anladım, Va panelinde acısı vardır kim dediğin gibi 45 derecede duyarlı kimi 60Bu tv, arızalı çıkan ve değişime giden Toshiba'mdı (50ul3a63dta) . Bunun yerine HKC panelli bir vestel 55ua9600 verdiler.
TMC panelde yan açılarda beyazlama oluyordu ama HKC panelde daha fazla oluyor. Örnek vermek gerekirse tam merkezden duvara doğru HKC 45 derece ve sonrasında beyazlıyor ama TMC de bu değer 60 ve sonrasıydı.
TMC panelin dikey izlemesi keyifliydi. Renkler güzel ve hoşuma gitmişti. Ancak HKC'nin dikey izlemesi bana göre enfes. Kontrast değeri, renk derinlikleri, netliği ve siyah performansı HKC'nin çok daha iyi.
Şahsen HKC'nin yan acı performansı biraz daha iyi olsa çok daha fazla seveceğim.
Samsung PanelPanel bilgisi alabilir miyim?
vestel-49f9500 almayı düşünüyorum anakartı ve paneli hakkında bilgi verebilirmisiniz. bide konu dışı olacak ama full hd mi iyi ultra hd mi? okadar tv izleyen biri değilim ev için alacam dizi haber bazende internetten youtube den video izlemek için. genelde karşıda oturuyorum tam yandan izlemiyorum.
TeşekkürlerEski bı model bu neden bakmistiniz?
MB82 ana kart var.
LG ve auo üretim panel . Net Bilgi için seri no lazım
Vestel üretimi
Chot Panel
Kolay gelsin, VA panel gördüğüm kadarıyla ama markayı öğrenebilmek mümkün mü?