Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

E Çevrimdışı

exact

Yeni Üye
2 Ocak 2021
9
51
Boe nin hangi paneli olduğunu anlama şansımız var mıdır?
Listeye göre 65" toplamda 15 model üretmişler.

17MB211S Çevrimdışı

17MB211S

Yeni Üye
2 Tem 2019
26
39
DSC_0200.jpg

DSC_0201.jpg

Both panels appear to use the LG pinout, so almost surely you can swap them. If you want to be sure, just check that he power input pins on the panel board match. You can identify that by loking at the panel board for a big track at one side of the connector that comprises several pins (4 for LG pinout) and has a fuse on it.

Remember being careful when tearing down the panel assembly, especially with these flat cables going from the LCD to the panel board. Also most panels have at one side small line drivers. Don't confuse them with tape, and don't break them! . Please update the topic with the results if you try it. Good luck!

--Google translate--
Her iki panel de LG pin çıkışını kullanıyor gibi görünüyor, bu yüzden neredeyse kesin olarak onları değiştirebilirsiniz. Emin olmak istiyorsanız, panel kartındaki güç girişi pinlerinin eşleşip eşleşmediğini kontrol edin. Bunu, birkaç pimden (LG pin çıkışı için 4) ve üzerinde bir sigorta bulunan konektörün bir tarafında büyük bir yol için panel panosuna yerleştirerek belirleyebilirsiniz.

Panel aksamını, özellikle de LCD'den panel kartına giden bu düz kablolarda dikkatli olmayı unutmayın. Ayrıca çoğu panelin bir tarafında küçük hat sürücüleri vardır. Onları bantla karıştırmayın ve kırmayın! . Lütfen denerseniz konuyu sonuçlarla güncelleyin. İyi şanslar!

paneld39d9322778f44bb.png

U Çevrimdışı

uns70

Yeni Üye
29 Ara 2020
10
54
Merhabalar arkadaşlar, bir sorum olacaktı. VESTEL 43"U 9500 Televizyonum var ve görüntü kalitesinden memnun değilim. Netlik keskinlik maalesef yok. Hareketli görüntülerde renk geçişleri kötü, siyah derinliği yok ve köşelere doğru ekran soluklaşıyor. Google asistan yok, maç görüntülerinde hrz yetersiz.
Oysa 2020 yılı bir üründe sadece netlik olsa bana yeterdi. Şimdi bu ürünü 43"UA9800 modeli ile değişsem beklentilerimden hangilerini karşılarım.Yardımcı olursanız sevinirim.

arkaplan Çevrimdışı

arkaplan

Yeni Üye
29 Ara 2020
4
43
Merhaba, yeni aldığım televizyon hakkında panel vs. bilgi alabilir miyim? Şimdiden teşekkür ederim.

DC21A3AD-3508-4847-B4B5-489A9AD2A631.jpg

K Çevrimdışı

Kaplan24

Aktif Üye
30 Eki 2020
115
39
IMG_20210105_184057.jpg
IMG_20210105_184044.jpg

Selam değerli üstadlar 65u9500 kurulum sonrası arızalı çıkınca yeni 65u9500 TV gelmeden fabrikadan IPS panel rica ettim onlarda sağolsun araştırmaya girdiler fakat fabrikada hep va panel olduğu için ve benimde bekleme sürem 50 günü bulunca fabrika sağolsun bayilere baktılar ve şansıma 65u9400 bulundu TV IPS panel ana kart mb130 ana karta sahip boe panel mi LG panel mi sizden destek rica ediyorum gelelim televizyona formdaki ustalar gerçekten bilgi verici ve aydınlatıcı bir kez daha teşekkürler mb130 anakartin önemini şimdi daha iyi anladım 2 aydır hem boe IPS panel hem Samsung va panel kullandım muhtemelen bu TV de boe cikacak ama mb130 un 65 inci daha net daha akıcı 65u9400 den ben çok memnun kaldım

Geri
Üst Alt