By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,804
2018 Yılında aldığınız tv nin menü görselini ekleyin.
2018 tv menüsü ile aynı bu yeni aldığım 55u9402 qui menü olduğunu biliyorum bir ayarımı var qui menü yapmak için
2018 Yılında aldığınız tv nin menü görselini ekleyin.
2018 tv menüsü ile aynı bu yeni aldığım 55u9402 qui menü olduğunu biliyorum bir ayarımı var qui menü yapmak için
Çok çok sağolun efendim, teşekkürler.Chot Panel
MB140 Anakart
Sizde sağolun.Çok çok sağolun efendim, teşekkürler.
teşekkürler. vestel servisinde çalışan bir arkadaş illaki bu LG 32'' panele denk gelmiştir diye düşünüyorum.3 37akrep, 32'' onlarca panel var bunu bilmemiz çok zor
Merhabalar.
yukarda görünen LG marka 32'' paneli aşağıdaki resimde görünen 32'' seg e takmayı düşünüyorum ancak 32'' LG panelin vesteldeki panel kodu nedir bunu bilemiyorum bu konuda yardımcı olabilirmisiniz. yazılımını yüklemeden paneli açmadı
There are two different pinouts for HD panels: LG and SAMSUNG. If the panel connector of the Vestel mainboard is placed in the LG position, you can almost surely make the panel change.Merhabalar.
yukarda görünen LG marka 32'' paneli aşağıdaki resimde görünen 32'' seg e takmayı düşünüyorum ancak 32'' LG panelin vesteldeki panel kodu nedir bunu bilemiyorum bu konuda yardımcı olabilirmisiniz. yazılımını yüklemeden paneli açmadı
cevabınız için teşekkür ederim değişimden geldiğinden eski TV'nin menü fotoğrafı yok eski TV 49f9400 değişim olan TV yeni gelen yani 55u94022018 Yılında aldığınız tv nin menü görselini ekleyin.
Boe Panel
Merhaba arkadaşlar, panel bilgisini mümkünse ben de öğrenmek isterim.
Birde 2-3 gündür kullanıyoruz tv yi, dün akşam netflix açıktı nerdeyse 10 dakikada bir sağda bağlantı kesildi tekrar bağlandı simgesi çıktı durdu. Yaklaşık 1,5 saat sonra ses, durdur-devam vs yanıt vermemeye başladı, tv yi kumandadan kapatalım dedim ekran siyah oldu ama alttaki kırmızı standby ışığı kırmızı yanıp sönüyordu en son fişini çektim taktım sonra kendine geldi. Bazen de web browser den bir sayfa açıkken kapatınca çıkayım mı sorusuna evet diyorum çıkıyor ama normal uydu yayınındaki kanalın sesi gelse de ekranda web browserin kapatayım mı evet hayır sorusu görüntüsü kalıyor.
Bunu düzeltmek için yazılım vs ya da başka bir yol var mıdır?
Teşekkürler.
Servis menüsü aşağıdaki gibi :
Hocam mümkünse benimkine de bakabilir misiniz? Verdiğim bilgiler yeterli mi?Boe Panel
MB230 Anakart
There are two different pinouts for HD panels: LG and SAMSUNG. If the panel connector of the Vestel mainboard is placed in the LG position, you can almost surely make the panel change.
Please post a photo of the original Vestel TV panel code (it should be written in the same place than on the LG TV.)
---Google Translate---
HD paneller için iki farklı pin çıkışı vardır: LG ve SAMSUNG. Vestel anakartının panel klemensi LG konumuna yerleştirilirse neredeyse kesin olarak panel değişikliği yapabilirsiniz.
Lütfen orijinal Vestel TV Paneli kodunun bir fotoğrafını gönderin (LG TV'deki ile aynı yere yazılmalıdır)