Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
17mb230 kart için görüntü iyileştirme panel dosyası artık formumuzdadır.

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
Arkadaşlar slm bir sorum olacak 1tb Toshiba hardiskim bulunmakta ve evde Vestel 55ud8200 tvm var bu TV de tek USB girişi var o da 2.0 Toshiba hardisk 3.0 hardiski TV ye taktigimda TV hardisk i okuyor servis bu şekilde izleyemezsin tek USB olduğu için ana kartın yanabilir demişti şimdi size sorum şudur 55ud8200 de hardisk kullanmam TV ye zarar verir mi
çektiği akım 500ma den büyükse usb girişi arızalanabilir.

EXcomZkko Çevrimdışı

EXcomZkko 

Süper Üye
13 Nis 2018
1,109
17mb230 kart için görüntü iyileştirme panel dosyası artık formumuzdadır.

MB100 anakartlarda v2 yazılımının içinden aldığım yeni versiyon PQ dosyalarını FTP ile eski yazılıma atmıştım. Görüntü kalitesinde bariz bir artış olmuştu. (Forumda anlatımı hala var.) Bu anlattığınız da aynı işlem gibi duruyor. MB230'larda ilerleyen zamanlarda da iyileştirme olacağını düşünüyorum.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
MB100 anakartlarda v2 yazılımının içinden aldığım yeni versiyon PQ dosyalarını FTP ile eski yazılıma atmıştım. Görüntü kalitesinde bariz bir artış olmuştu. (Forumda anlatımı hala var.) Bu anlattığınız da aynı işlem gibi duruyor. MB230'larda ilerleyen zamanlarda da iyileştirme olacağını düşünüyorum.
Maşallah ?
Evet bu da mb230 için aynı işlem

N Çevrimdışı

nedimm

Aktif Üye
10 Ara 2017
493
çektiği akım 500ma den büyükse usb girişi arızalanabilir.
Hardisk 1000mah çift USB olsaydı TV iki kablo girişi ile hardiske takip izliyorduk şimdi yine hardisk açılıyor ama aylar sonra bir voltaj arızası verebilir eleştirim şudur ki 3500-4000 TL ye yakın bir TV de mühendisler nasıl böyle bir şeyi görmezden gelir tek USB koymak nedir 2018 2019 serilerinde tek USB koydular şimdi 2020 üretimlerde yeniden çift USB koydular hadi ben araştırıyorum araştırmaya n insan hardiski takıp izleyecek ve sonra ana kart yanacak yada USB girişi yanacak serviste kullanıcı hatası diyecek ve malzeme zararını müşteri ödeyecek bu eksiklikten dolayı şahsen kınıyorum Vestel ve Vestel gibi düşünen markaları mesala 65ud9000 50000 TL lik TV dev televizyonda bile tek USB var

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
N nedimm, anakart ta 2tb lık diski çalıştıracak ne ram ne de işlemci. var 1hafta önce tamir amaçlı tv geldi. müşteri eşinin şarj olması için tlf bağlamasından sonra arıza yaptığı yönündeydi. en kötü tlf 1,5 amper lik şarj cihazıyla şarj olduğunu var sayarsak. tv nin arızalanması muhtemel.müşteri bu yöndede şikayetçi olacağını belirtti vestel nazarında .ben sistemden cihaza ait kullanma pdf ini açıp müşteriye gösterdim burada şarj için tlf bağlanabileceğine dair bir yazı mevcutmu değil. e usb girişini bulunduğu plastik kısımda da max 500 ma yazmakta sizin cihaz en az 1,5amper (1500ma) çektiğine göre bunda vestelin bir suçu yok dedim.

N Çevrimdışı

nedimm

Aktif Üye
10 Ara 2017
493
N nedimm, anakart ta 2tb lık diski çalıştıracak ne ram ne de işlemci. var 1hafta önce tamir amaçlı tv geldi. müşteri eşinin şarj olması için tlf bağlamasından sonra arıza yaptığı yönündeydi. en kötü tlf 1,5 amper lik şarj cihazıyla şarj olduğunu var sayarsak. tv nin arızalanması muhtemel.müşteri bu yöndede şikayetçi olacağını belirtti vestel nazarında .ben sistemden cihaza ait kullanma pdf ini açıp müşteriye gösterdim burada şarj için tlf bağlanabileceğine dair bir yazı mevcutmu değil. e usb girişini bulunduğu plastik kısımda da max 500 ma yazmakta sizin cihaz en az 1,5amper (1500ma) çektiğine göre bunda vestelin bir suçu yok dedim.
Sevgili teknowest buradaki sıkıntı şudur ki tek USB olması telefon sarz etme ile hardsikten film izlemek aynı şey değil burada bir malzemden kısma var 2016 uretimler de 3 USB girişi vardı 65 inç devasal TV de bile adamlar tek USB koymuş 2020 yılında hardiski olmayan kaç kişi var çok azdır herkes hardiskinde olan görüntüleri TV de izlemek ister geçen yıl ki seriler tek USB yeni yılda çift USB ye döndüler konu burada Vestel değil Vestel gibi basit hesaplar yapan markalarda konu çift USB de değil tek USB koyarsın 3.0 olur veya amper gücü farklı olur maliyetten kısmak anlamsız diğer konu ise evde soba yok kılma var TV nin arkası metal kasa toz girecek bir yer yok bakıldığında geçen yıl ki üretimlerde TV arkası aksamı bir hayli açıktı ve panel tozlanmasi sorunları yaşandı hem de 4 ay içinde başka bir TV aldık 55ud8200 arka kasayı beğendim 3 ay sonra on da da ekran içinde ortalarda siyah tozlar mevcut bu TV ye bu toz nasıl girer anlamış değilim arka kasa full kapalı evde soba yok toz ortamı yok TV de en çok memnun kaldığım yer o da en önemli yer panel LG IPS panel görüntü kalitesi tatminkar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sevgili teknowest buradaki sıkıntı şudur ki tek USB olması telefon sarz etme ile hardsikten film izlemek aynı şey değil burada bir malzemden kısma var 2016 uretimler de 3 USB girişi vardı 65 inç devasal TV de bile adamlar tek USB koymuş 2020 yılında hardiski olmayan kaç kişi var çok azdır herkes hardiskinde olan görüntüleri TV de izlemek ister geçen yıl ki seriler tek USB yeni yılda çift USB ye döndüler konu burada Vestel değil Vestel gibi basit hesaplar yapan markalarda konu çift USB de değil tek USB koyarsın 3.0 olur veya amper gücü farklı olur maliyetten kısmak anlamsız diğer konu ise evde soba yok kılma var TV nin arkası metal kasa toz girecek bir yer yok bakıldığında geçen yıl ki üretimlerde TV arkası aksamı bir hayli açıktı ve panel tozlanmasi sorunları yaşandı hem de 4 ay içinde başka bir TV aldık 55ud8200 arka kasayı beğendim 3 ay sonra on da da ekran içinde ortalarda siyah tozlar mevcut bu TV ye bu toz nasıl girer anlamış değilim arka kasa full kapalı evde soba yok toz ortamı yok TV de en çok memnun kaldığım yer o da en önemli yer panel LG IPS panel görüntü kalitesi tatminkar
Ayrıca hardisk 2 tb değil 1 tb kapasiteye sahip

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Sevgili teknowest buradaki sıkıntı şudur ki tek USB olması ...
Kesinlikle vestel'in ayıbıdır bu,ama baksan kullanım klavuzunda "harici diskten film oynatma-resim bakma-müzik dinleme" yazar ,neya göre takılacak o zaman Hdd ,usb belleklemi izliyecek satın alanlar.
Dediğim gibi vestel'in ayıbıdır ,tek kelimeyle :ok

Ç Çevrimdışı

Çerkezoğlu 

Aktif Üye
12 Nis 2019
377
35
mb100 eburdaki gibi direkt flaştan pq atabilirmiyim Exxom bey ne yapsam rekler tam hosuma gitmiyor en güncel 15.25 yüklü

O Çevrimdışı

Osaka

Yeni Üye
16 Şub 2020
10
33
SN:8330722 900876
V:20275231
Panel Bilgisi Alabilirmiyim şimdiden çok teşekkürler

Screenshot_20200216_211734_com.huawei.himovie.overseas.jpg

Geri
Üst Alt