Vestelde bu teknoloji yi yıllar önce kullandı , ama çıkarttılar bilemeyiz satış politikasını, bu gün Vestel duvar askı aparatlarını bile kutudan çıkardı, maliyet bizim gördüğümüz gibi 1 kaç TL işi değil milyonlar dönüyor ortada, düşünsene Vestel bu aparatı alırken KDV ödüyor parçayı alıyor, TV ye koyup maliyeti yükseltiyor, ardından satılınca KDV olayı oluyor. Vs vs bunlar sadece satış politikasına dışardan kabaca örnek.Bu ışık sensöründen kaçmaları çok fazla mantıklı gelmiyor bana çünkü en ucuz cep telefonlarında bile mevcut ve çok pahalı olduğunu da düşünmüyorum küçük elektronik sensörler bunlar örnek 2549 TL'ye satmak yerine bu parçayı eklesinler 2599 TL'ye satsınlar dün kontrol ettiğimde Bizim diğer Samsung 43 mu7000 TV'de bile mevcut 2017 model olmasına rağmen daha Samsung'un Bir önceki versiyonları 2016'da 2015'te daha mevcut olduğunu düşünüyorum
Birde gelelim donanıma sırf bunun için ayrı bir yazılım , işlemci yorulacak, ram yiyecek vs zaten kısıtlı donanımı zora sokacaklar. Hadi bunu da geçtim artık bu bı gerçek her geçen gün kalite değil daha da kötüsünü satın alıyoruz.
2015 te aldığım Samsung A7 de bir flaş vardı resim çekerken yıldız gibi parlardi ?
2019 model o zamanlarda yine iyi denilebilecek Xiaomi mi8 lite aldım bir flaş var resim çekerken 15 cm önünü göremezsin.
Hem daha fazla para verdim hem daha kaliteli dedim ama işte öyle olmuyor, adam bı dandik flaş koyarak milyonları kazanıyor ?