Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

EXcomZkko Çevrimdışı

EXcomZkko 

Süper Üye
13 Nis 2018
1,109
Ö Önderahmed

Ekran görüntüsü istememin sebebi, 43inç'lik modellerde de tüm resim geliştirme ozelliklerinin açık olup olmadığını öğrenmekti. Vestel bazen ekran boyutu küçüldükçe bazı ayarları kapatabiliyor.

Sizin TV'de 55u9500'e göre kapalı bir seçenek görünmüyor. Bu iyi bir şey diyebiliriz. Güle güle kullanın tekrardan.

B Çevrimdışı

bugra7

Aktif Üye
15 Ocak 2020
57
Ö Önderahmed

Ekran görüntüsü istememin sebebi, 43inç'lik modellerde de tüm resim geliştirme ozelliklerinin açık olup olmadığını öğrenmekti. Vestel bazen ekran boyutu küçüldükçe bazı ayarları kapatabiliyor.

Sizin TV'de 55u9500'e göre kapalı bir seçenek görünmüyor. Bu iyi bir şey diyebiliriz. Güle güle kullanın tekrardan.
yazılım modlama ile açılamaz mı bunlar, bir bilginiz var mı?

Ö Çevrimdışı

Önderahmed 

Aktif Üye
23 Şub 2019
229
41
Ö Önderahmed

Efendim sağ olun siz hangi model kullanıyorsunuz? Bu cihazda beni üzen birkaç şey oldu ışık sensörü yani ortamdaki ışığın yoğunluğuna göre parlaklığını azaltıp artırma özelliği ni Vestel e sordum olmadığını söylediler enerji tasarrufu bölümünde otomatik ayara alma durumu mevcut ama ve ayrıca internet tarayıcısını da hiç beğenmedim

yiğit06 Çevrimdışı

yiğit06

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Yeni Üye
20 Ocak 2020
27
yca0626, Hocam hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın televizyonu. Ben de aynı cihaza bakıyorum, seri numarasından bakınca Üstadlar sizin cihazla aynı panel ve ana karta sahip olduğunu söylediler.
Televizyondan memnun musunuz? Görüntüsü, sesi, kanal geçiş hızı, menü kullanım kolaylığı, internet uygulamaları, smart özellikleri,vs. hakkında eğer mümkünse biraz bilgi paylaşabilir misiniz?
Şimdiden teşekkür ederim.
Selamlar.
Aykut
I icoud
kusura bakmayın mesajını geç gördüm evet tvden çook memnunun
Görüntü Kalitesi Çok İyi
Ses Kalitesi Çok iyi
Kanal Geçişleri Hızlı
Menüsü Çok Kolay
Tarayıcıdan Film İzlerken Takılmalar olabiliyor ben kablosuz bağlandım belki o yüzden olabilir
Youtube Ve Netflix hiç bir sorun yaşamadım 4k videoları gayet kaliteli oynatıyor
Şu ana kadar hiç bir sorun yaşamadım benim görüşüm çok iyi bence gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

[
Aykut
[/QUOTE]

Ç Çevrimdışı

Çerkezoğlu 

Aktif Üye
12 Nis 2019
377
35
Efendim sağ olun siz hangi model kullanıyorsunuz? Bu cihazda beni üzen birkaç şey oldu ışık sensörü yani ortamdaki ışığın yoğunluğuna göre parlaklığını azaltıp artırma özelliği ni Vestel e sordum olmadığını söylediler enerji tasarrufu bölümünde otomatik ayara alma durumu mevcut ama ve ayrıca internet tarayıcısını da hiç beğenmedim
Oho beyefendi siz Samsung Sony ayarında tv bekliyorsunuz o kadarda yüksek beklentiniz olmasın.Vestel tvden beklentiler netfliks acsın youtuba girsin kanallar izlensin görün orta seker olsun ışık sızması olmasın olayı budur vestelin .Vestel toşiba jc aldın die iyi olmaz regal seg hi level aldın die kötü olmaz hepsi

Ö Çevrimdışı

Önderahmed 

Aktif Üye
23 Şub 2019
229
41
Oho beyefendi siz Samsung Sony ayarında tv bekliyorsunuz o kadarda yüksek beklentiniz olmasın.Vestel tvden beklentiler netfliks acsın youtuba girsin kanallar izlensin görün orta seker olsun ışık sızması olmasın olayı budur vestelin .Vestel toşiba jc aldın die iyi olmaz regal seg hi level aldın die kötü olmaz hepsi
Güzel kardeşim çerkezoğlu ben zaten cihazı yerden yere vurmadım aslını soracak olursan zaten ekran LG anakart mb230 uçan kaçan çok hızlı hiçbir problemi de yok ekranı şah eser sadece ışık sensörü olmadığını tahmin ediyoruz aslında enerji tasarrufu bölümünde otomatik ayara alma seçeneği de var cihazda son sürüm yüklü yazılım olarak çok hızlı tepki vermekte hoparlörü muhteşem ekranda ışıklar kapalıyken çok dikkatli bir şekilde siyah ekranda baktım ışık saçılması yok homojen web tarayıcı sına da gelince aslında bütün her şeyi bütün içerikleri açıyor sadece akışkanlık biraz zayıf gibi bir de Samsung 43mu7000 var bizde her açıdan ondan daha hızlı yoksa 2082 liraya aldım 43 inç olarak samsung'da LG'de en ucuz şu anda Samsung 43ru 7100 ve LG de 43um7100 mevcut onlarda 3000 TL dolaylarında yaklaşık 900 lira aşağı aldık bu ürünü

Son düzenleme:
G Çevrimdışı

gokhann

Yeni Üye
7 Kas 2019
9
25
panda panel MB140 anakart
Hocam TV hakkında Düşünceleriniz neler sizce nasıl TV? Bir de bu konularda pek bilgim yok kusuruma bakmayın panda panel IPS mi yoksa VA mı oluyor?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

panda panel MB140 anakart
Hocam TV hakkında Düşünceleriniz neler sizce nasıl TV? Bir de bu konularda pek bilgim yok kusuruma bakmayın panda panel IPS mi yoksa VA mı oluyor?

Ç Çevrimdışı

Çerkezoğlu 

Aktif Üye
12 Nis 2019
377
35
Güzel kardeşim çerkezoğlu ben zaten cihazı yerden yere vurmadım aslını soracak olursan zaten ekran LG anakart mb230 uçan kaçan çok hızlı hiçbir problemi de yok ekranı şah eser sadece ışık sensörü olmadığını tahmin ediyoruz aslında enerji tasarrufu bölümünde otomatik ayara alma seçeneği de var cihazda son sürüm yüklü yazılım olarak çok hızlı tepki vermekte hoparlörü muhteşem ekranda ışıklar kapalıyken çok dikkatli bir şekilde siyah ekranda baktım ışık saçılması yok homojen web tarayıcı sına da gelince aslında bütün her şeyi bütün içerikleri açıyor sadece akışkanlık biraz zayıf gibi bir de Samsung 43mu7000 var bizde her açıdan ondan daha hızlı yoksa 2082 liraya aldım 43 inç olarak samsung'da LG'de en ucuz şu anda Samsung 43ru 7100 ve LG de 43um7100 mevcut onlarda 3000 TL dolaylarında yaklaşık 900 lira aşağı aldık bu ürünü
Tabi Önderbey kötü tvler değiller güle güle kullanın yerli malı yurdun malı beklentinize hitap ettiyse ne mutlu bizdede var 3 tane vestel grubu tv memnunuz çok şükür memnunuz ben vesteli askerdeyken begemiştim gazinoda 1 sene hiç kapanmadan çalışmışdı günde yarım saat kapanıyodu 1milyon 250 bin dakikadan fazla calışmış tvler gördüm cidden dayanıklı

O Çevrimdışı

oreo99

Yeni Üye
10 Şub 2020
10
34
IMG_20200211_165138.jpg

Toshiba 49v5863dat Sn:8372012 900122 panel ve kart bilgisi alabilir miyim acil hocalarım

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

va paneldir. çok beklentiniz olmasın

Geri
Üst Alt