selam,
Toshiba 49v5863dat Sn:8372012 900122 panel ve kart bilgisi alabilir miyim acil hocalarım
samsung va panel
mb130s ana kart
selam,
Toshiba 49v5863dat Sn:8372012 900122 panel ve kart bilgisi alabilir miyim acil hocalarım
lg panelSelamlar SN:8361558 900990 bilgisi rica edebilir miyim?
selam,
samsung va panel
mb130s ana kart
O da aynı şekilde Samsung panel mb130s ana kartTeşekkürler ederim F fikoloji
Peki Sn:8361566 901324 panel ve anakarta göre hangisini önerirsiniz?
samsung panelSelam, panel ve anakart bilgisi alabilir miyim?
Teşekkür ederim hocam tekrardan, yaşadığım yerdeki bütün a101leri dolaştım ama LG ıps panel bulamadım bir türlü :(samsung panel
mb130s ana kart
Değerli fikoloji vestel'in Toshiba ve JVS üretimlerinde ortam ışığını algılama otomatik olarak parlaklığını yükseltip azaltma ışık sensörü mevcut mu? benim 43u9500 TV'de yok ve bu gerçekten üzücü çünkü ışıkları kapatıp akşam gece saatlerinde televizyon izlemeye kalktığımızda ayarlardan kendimiz parlaklığı azaltmamız gerekiyor bu da mantıksız bir şey aslında bu özelliğin olmadığı hiçbir TV'ye para vermemek gerekiyor düşüncesindeyimsamsung panel
mb130s ana kart
merhaba
vestel 65ud8900 tv nin paneli nedir?
teşekkür ederim
ne yazıkki yoktur. vestel ve üretimleri çok yüksek bir ücretli ürün değildir. ne kada ekmek o kada köfteDeğerli fikoloji vestel'in Toshiba ve JVS üretimlerinde ortam ışığını algılama otomatik olarak parlaklığını yükseltip azaltma ışık sensörü mevcut mu? benim 43u9500 TV'de yok ve bu gerçekten üzücü çünkü ışıkları kapatıp akşam gece saatlerinde televizyon izlemeye kalktığımızda ayarlardan kendimiz parlaklığı azaltmamız gerekiyor bu da mantıksız bir şey aslında bu özelliğin olmadığı hiçbir TV'ye para vermemek gerekiyor düşüncesindeyim
Bu ışık sensöründen kaçmaları çok fazla mantıklı gelmiyor bana çünkü en ucuz cep telefonlarında bile mevcut ve çok pahalı olduğunu da düşünmüyorum küçük elektronik sensörler bunlar örnek 2549 TL'ye satmak yerine bu parçayı eklesinler 2599 TL'ye satsınlar dün kontrol ettiğimde Bizim diğer Samsung 43 mu7000 TV'de bile mevcut 2017 model olmasına rağmen daha Samsung'un Bir önceki versiyonları 2016'da 2015'te daha mevcut olduğunu tahmin ediyorumne yazıkki yoktur. vestel ve üretimleri çok yüksek bir ücretli ürün değildir. ne kada ekmek o kada köfte
elektirik tasarrufunu otomatiğe alırsanız arka planları karardığı gibi ışığı kendi kısar