Ş
Şenol Talay
Yeni Üye
- 16 Şub 2020
- 1
- 61
Iyi Akşamlar ben Adem bey i nasil uluşabilirim samsun Ue75h6470 de sorum var idi
rezerve
Iyi Akşamlar ben Adem bey i nasil uluşabilirim samsun Ue75h6470 de sorum var idi
rezerve
Yazılım sürümü 2xx ile başlıyorsa, zaten yüklenebilecek en güncel pq dosyası TV'nizde mevcut demektir. Ha farklı bir şeyler deneyeyşim dşyorsanız 1.35 ile devam eden yazılımı deneyebilirsiniz.Evet mb100 tvye atacağım en son sürüm yüklü
Adem HelvacıIyi Akşamlar ben Adem bey i nasil uluşabilirim samsun Ue75h6470 de sorum var idi
lg panelSN:8330722 900876
V:20275231
Panel Bilgisi Alabilirmiyim şimdiden çok teşekkürler
0555 095 11 48 den mesai saatlerinde ulaşabilirsiniz.Iyi Akşamlar ben Adem bey i nasil uluşabilirim samsun Ue75h6470 de sorum var idi
bu cihazla alakalı şöyle bir sorunumuz var 65ud9500 diye üretim kodu vestelde bulunmuyor, bunun ismi vestelde değişik olabilir. eğer vesteldeki karşılığı 65u9500 ise samsung panel mb230 ana kart
skart girişinin olmaması, usb sayısının 2 olması mb230 ana kart olduğu yönünde bilgi vermektedir.
3999 hb kampanyadan vestel 65u9500 aldım ama panelini bilmiyorum D led, VA mıdır bu üründeki panel
Adem bey birde bu tv direk led midir yoksa edge ledmidir.Çok teşekkür ederim.Adem bey merhaba vestel tv için ips panel mi va panel mi bilgisi alabilirmiyim.Teşekkürler.
Adem Helvacı
Tvnin seri numarası bulunan barkod fotosunu atman gerekir,önceki mesajlarda olduğu gibi3999 hb kampanyadan vestel 65u9500 aldım ama panelini bilmiyorum D led, VA mıdır bu üründeki panel Teşekkür ederim
Adem bey merhaba vestel tv için ips panel mi va panel mi bilgisi alabilirmiyim.Teşekkürler.
Adem Helvacı
2015 üretimi bir cihazAdem bey birde bu tv direk led midir yoksa edge ledmidir.Çok teşekkür ederim.
Yani VA panel değilmi.Teşekkürler.2015 üretimi bir cihaz
samsung panel
mb96 ana kart
edge led
evetYani VA panel değilmi.Teşekkürler.
Dostum bu tv nin güncel yazılımını bulabilirmiyim.Şu anda netflix dahil hiç birşey yok yükleyemiyorum.Güncellemeye tıkladığımda sürüm güncel diyor ama değil.Yoksa vestel müşteri hizmetlerini mi aramam lazım.Verdiğin bilgiler için ayrıca çok teşekkür ederim.