Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Dostum bu tv nin güncel yazılımını bulabilirmiyim.Şu anda netflix dahil hiç birşey yok yükleyemiyorum.Güncellemeye tıkladığımda sürüm güncel diyor ama değil.Yoksa vestel müşteri hizmetlerini mi aramam lazım.Verdiğin bilgiler için ayrıca çok teşekkür ederim.
netflix yüklenemez.
güncelleme yapılsada bir değişiklik olmayacaktır.
mb96 ana kart günümüz için eski sayılabilecek karttır

EXcomZkko Çevrimdışı

EXcomZkko 

Süper Üye
13 Nis 2018
1,109
Peki bu mb230 unkini mb100 e atabilirmiyiz

Atamazsınız. MB230'da kullanılan işlemci ile MB100'de kullanılan işlemci farklı.

Ha ama elinizde full yazılım varsa MB120 anakartınki MB100'e bir ihtimal uyabilir. Yalnız dosyaları TV'ye FTP ile bağlanıp atmanız gerek. Çalışmazsa da geri dönüş için full yazılım gerekiyor.

Eliniz bu tip işlere yatkın değilse baya zorlanabilirsiniz.

Ç Çevrimdışı

Çerkezoğlu 

Aktif Üye
12 Nis 2019
377
35
Atamazsınız. MB230'da kullanılan işlemci ile MB100'de kullanılan işlemci farklı.

Ha ama elinizde full yazılım varsa MB120 anakartınki MB100'e bir ihtimal uyabilir. Yalnız dosyaları TV'ye FTP ile bağlanıp atmanız gerek. Çalışmazsa da geri dönüş için full yazılım gerekiyor.

Eliniz bu tip işlere yatkın değilse baya zorlanabilirsiniz.
Haklısınız olduğu kadar artık edge led olması kontrastı düşürüyor die tahmin ediyorum doğrumu sizcede

K Çevrimdışı

Karaca33

Yeni Üye
6 Şub 2020
3
41
Değerli hocalarım merhaba rica etsem acaba yeni almış olduğum tv nin panel ve anakart bilgilerine baka bilir misiniz. Şimdiden teşekkür ederim

image7e45ccc6124a5e56.jpg

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Çok teşekkür ederim gerçekten harikasınız.umarım tv de sizin kadar iyi çıkar
güzel panel,
ideal ana kart.
smartta uygulamalar stabil ama brovser gibi işlemlerde can sıkıcı olabiliyor. vestel ve üretimlerinde her zaman sımarttan aşırı bir beklentisi olmaması gerektiğini söyleriz. Eğer seninde bir can sıkıntın olursa android box al arkana bakma :kas

K Çevrimdışı

Karaca33

Yeni Üye
6 Şub 2020
3
41
güzel panel,
ideal ana kart.
smartta uygulamalar stabil ama brovser gibi işlemlerde can sıkıcı olabiliyor. vestel ve üretimlerinde her zaman sımarttan aşırı bir beklentisi olmaması gerektiğini söyleriz. Eğer seninde bir can sıkıntın olursa android box al arkana bakma :kas
Kurulum yapılınca ilk izlenimlerimi paylaşacağım.5 Şubat da 2900₺ ye aldım epey de araştırdım fiyat uygun olunca alayım dedim. YouTube’dan çocuklar çizgi film izlesin yeter... ayrıca değerli bilgilerinizden bizleri faydalandırdığınız için çok teşekkür ederim.

Geri
Üst Alt