Teşekkürler sanırım bilgi yok bu konuda henüz.CHOT panel nasıldır?
Teşekkürler sanırım bilgi yok bu konuda henüz.CHOT panel nasıldır?
oled mi bu tv?mb120 ana kart
2018 1. ay üretim
100hz gerçek panel hızı
lg panel
hdr10
yesoled mi bu tv?
9000 lira fiyatı görünce şüphelenmiştim zaten.
2018 üretimi, mb120 ana kart için o kadar para verilir mi bilmem9000 lira fiyatı görünce şüphelenmiştim zaten.
Valla ben verdim ? Mb120 anakartın ne gibi bir handikapı var onu anlamadım. Led tv teknolojisinden ve kusurlarından artık bıktım. Bu yüzden oled aldım. Şu anda bu fiyata bu büyüklükte alınabilecek Oled yok maalesef. Kurulumdan sonra ufak bir inceleme yazacağım tv ile ilgili ?2018 üretimi, mb120 ana kart için o kadar para verilir mi bilmem
ben verilmez demiyorum altını çizerimValla ben verdim ? Mb120 anakartın ne gibi bir handikapı var onu anlamadım. Led tv teknolojisinden ve kusurlarından artık bıktım. Bu yüzden oled aldım. Şu anda bu fiyata bu büyüklükte alınabilecek Oled yok maalesef. Kurulumdan sonra ufak bir inceleme yazacağım tv ile ilgili ?
2018 üretimi, mb120 ana kart için o kadar para verilir mi bilmem
Hepsiburada'da uzun süredir takip ediyordum. Bu fiyatlara hiç inmedi. Döviz kurları malum. Hala satılıyor aynı fiyata. Yalnız satıcı ürün açıklamasında 2019 model olarak belirtmişti. 2018 üretim bir tv gelmesi üzdü açıkçası.ben verilmez demiyorum altını çizerim
nereden buldunuz bunu sene
Kare içinde 18 1 yazıyor 2018 yılı 1. Ay üretimiMerhabalar, Toshiba marka bir TV aldım. Ancak tv'nin üretim yılı, anakart modeli ve HDR, Dolby Vision ve Netflix gibi özellikleri hakkında bilgim yok. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
samsung panel MB230 anakartKolay gelsin vestel 65u9500 hakkında panel ve anakart bilgisi alabilir miyim.
panda panel,
Panel kart bilgisi alabilirmiyim