Mevcut konuda bir çok arkadaşa bilgi verdik sağ üstteki arama bölümünden de panda yazıp arayabilirsiniz.Teşekkürler panel bilgisi için. Panda panel hakkinda bilgi verebilir misiniz. Daha önce duymadım
Hocam samsung paneli va mı dled mi bilgisini bulamadım. xbox one x de hdr 10 aktif olmuyorsamsung panel MB230 anakart
Menü ekran ayarları hdmı gelişmişe alınız.Hocam samsung paneli va mı dled mi bilgisini bulamadım. xbox one x de hdr 10 aktif olmuyor
sunny ürünlere ne yazıkki bakamıyoruz.
bu televizyonun panal bilgisi nedir acaba.
DLK olunca ne oluyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Nexon 49NX705 49" Full HD Smart LED TV
bu televizyonun panel bilgisi nedir acaba.
HL49DLK27 ile arasında kararsız kaldım.
panda panel
Aynı ürün aparatsiz halidir.konu hakkında dm bilgisi verildi.Merhabalar bugün tv aldım regal model gg üzerinden ancak ben 50r7520u sipariş ettim bana gelen 50r7520ua model bu iki model arasındaki fark nedir ürüne onay vermedim aradım tek fark askı aparatı dediler ancak ben pek guvenmedim youtube dan video izlediğimde u ile biten 127 ekran ancak ua yani bana gelen 126 ekran bunuda sordum bana 126.5 dediler o yaziya aldırmayın dediler sizlerin görüşünü bekliyorum iade edicem. Birde regali ve vesteli aradım kayıt bıraktım arasındaki farklar için sn verdim ancak elimde sadece ua olduğu için onun paneli öğrenebilecegimi söylediler lütfen yardımcı olun.
Çoook teşekkür ederim bugün vestelden de arandım VA panel tipi ancak anakart bilgisi vs verilmedi yarın servis çağırdım kurulum yaptıracağım tekrardan teşekkürler.Aynı ürün aparatsiz halidir.konu hakkında dm bilgisi verildi.
Ekran olarak 50 inç 126 küsüre denk gelir. Çoğu yerde aynı ürüne 126 diyen de var 127 diyen de. Genelde 127 deniliyor. Bu satıcının yazmasidir. Kutu üzerinde de inç yazar yine şüphe edersen kurulduğunda metre al sol üst köşeden sağ alt köşeye çapraz ölç için rahatlar ?
Seri numarası paylaşırsanız bütün bilgileri verebilirizÇoook teşekkür ederim bugün vestelden de arandım VA panel tipi ancak anakart bilgisi vs verilmedi yarın servis çağırdım kurulum yaptıracağım tekrardan teşekkürler.
Mb230 ana kart dir.Çoook teşekkür ederim bugün vestelden de arandım VA panel tipi ancak anakart bilgisi vs verilmedi yarın servis çağırdım kurulum yaptıracağım tekrardan teşekkürler.
Teknik servisle görüştüm ürünü kuruluma gelicekler yani kabul ettim ürünü sayılır artık panel tipi olarak panda diye okumuştum ama gerek yok zaten daha fazlasına benim için önemli olan u ile ua arasındaki farkti ondada dediğiniz gibi sadece askı aparatiymis sağolun ilginiz için çoook teşekkür ederim tekrardan içim rahatladı sayenizde.Seri numarası paylaşırsanız bütün bilgileri verebiliriz