Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
kurulumda servis fişinde "core yazılımı güncel olup fotograf ekte sunulmuştur" yazıyor.
27.11.2019 üretim tarihinden beri güncelleme gelmemesi normal mi?
mb230 en güncel karttır. yeni çıktı yazılım henüz yeni yeni geliyor. yazılım konusunda sene de 1 bile olabilir bu kadar kısa sürede beklememek lazım

byhasibo Çevrimdışı

byhasibo 

Aktif Üye
18 Kas 2019
142
36
Arkadaşlar bu Auo panel nasıldır benim için 4 tv istediler ikisi panda biri cmo en sonda auo panel çıktı kutudan sizce napmalıyım ips istiyorum ama 4 aydır uğraşıyorum o mağazadan alacağım var onun karşılığında tv alıcam paramıda alamıyorum auo panel hakkında bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırlarsa sevinirim panda berbattı

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Arkadaşlar bu Auo panel nasıldır benim için 4 tv istediler ikisi panda biri cmo en sonda auo panel çıktı kutudan sizce napmalıyım ips istiyorum ama 4 aydır uğraşıyorum o mağazadan alacağım var onun karşılığında tv alıcam paramıda alamıyorum auo panel hakkında bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırlarsa sevinirim panda berbattı
Kotu bir panel değil. Birazcık açı problemi var ama panda ve cmo ya göre bence bir tık daha iyi panel. Tabiki LG Samsung gibi panellere göre
Sonuçta hepsinin kalitesi düştü

byhasibo Çevrimdışı

byhasibo 

Aktif Üye
18 Kas 2019
142
36
Arkadaşlar bu Auo panel güzelmiş açı problemi yok ips gibi çok beğendim :) paneli auo olanlar çekinmesin hiç ?

A Çevrimdışı

Altunf 

Aktif Üye
22 Ocak 2020
99
30
ea2e81d2-cac5-466b-9e90-c5a0d022b373.jpg

Bilgi alabilir miyim ustalardan

Geri
Üst Alt