kurulumda servis fişinde "core yazılımı güncel olup fotograf ekte sunulmuştur" yazıyor.aou panel
mb230 ana kart
üretim tarihi 27.11.2019
27.11.2019 üretim tarihinden beri güncelleme gelmemesi normal mi?
kurulumda servis fişinde "core yazılımı güncel olup fotograf ekte sunulmuştur" yazıyor.aou panel
mb230 ana kart
üretim tarihi 27.11.2019
mb230 en güncel karttır. yeni çıktı yazılım henüz yeni yeni geliyor. yazılım konusunda sene de 1 bile olabilir bu kadar kısa sürede beklememek lazımkurulumda servis fişinde "core yazılımı güncel olup fotograf ekte sunulmuştur" yazıyor.
27.11.2019 üretim tarihinden beri güncelleme gelmemesi normal mi?
Kotu bir panel değil. Birazcık açı problemi var ama panda ve cmo ya göre bence bir tık daha iyi panel. Tabiki LG Samsung gibi panellere göreArkadaşlar bu Auo panel nasıldır benim için 4 tv istediler ikisi panda biri cmo en sonda auo panel çıktı kutudan sizce napmalıyım ips istiyorum ama 4 aydır uğraşıyorum o mağazadan alacağım var onun karşılığında tv alıcam paramıda alamıyorum auo panel hakkında bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırlarsa sevinirim panda berbattı
Tek derdim açı sorunu :(( ?Kotu bir panel değil. Birazcık açı problemi var ama panda ve cmo ya göre bence bir tık daha iyi panel. Tabiki LG Samsung gibi panellere göre
Sonuçta hepsinin kalitesi düştü
O zaman sıkıntıTek derdim açı sorunu :(( ?
Olmasa sunny'e yönelicem onda va panel görmedim hiçO zaman sıkıntı
Teşekkür ederim. Vestel de yazmıştım onlarda aradı sadece va panel dediler. Marka söyleyemiyorlarmışpanda panel MB230 anakart
doğru mu okudum? 8360317900218
Bilgi alabilir miyim ustalardan
samsung panel MB130S anakartPanel bilgisi alabilir miyim?