F
fikoloji
TEKNOWEST hocalarım bakarlar
panda panelEvet, üstüne kargo etiket yapıştırmış. Işık tutunca gördüm. Yardımcı olabilir misiniz?
Model No: 43HL660
SN: 8387486001229
Birde ben 43HL650 sipariş etmiştim. 660 olan gelmiş. Sanırım bu 650 olanın 2020 üretimli olanı. Sizce bunu iade edip 49UHL650 mi alsam?
samsung panelkutudakini seri no sanmıştım.yardımcı olurmusunuz panel tipi ve mb konusunda
panda panel
mb211s
Panda panel çok iyi bir panel değil diyebiliriz. Samsung Va ile karşılaştırınca panda Va kendini belli ediyor.Yanıtınız için çok teşekkür ederim. Anakart bazında yeni anakart çıktı sanırım MB2xx serisi yeni olanlar diye okudum. Fakat panelde çuvalladık mı Panda panel ile ilgili nette pek bilgi bulamadım. VA ve IPS'e göre farklarını bulabileceğim bir link veya görüşünüz var mı? Bu arada tv nin daha montajı yapılmadı. İade edip 49 luklardan birini de bekleyebilirim. Hangi seçeneği tavsiye edersiniz?
Panda panel çok iyi bir panel değil diyebiliriz. Samsung Va ile karşılaştırınca panda Va kendini belli ediyor.
Yeni ana kart mb230 daha oturmadı ama hakkında çok şikayet var. Mb211s güncellemeler ile toparlanmış bir karttir
İade size kalmış. Evet ikisini kıyaslarsak tabiki Samsung daha iyiYani Samsung VA, panda VA dan daha kaliteli diyorsunuz. İade işlemlerini başlatayım o zaman teşekkürler.
55uhl950 model bilgileri vestel sistemine henüz tanımlı değil aldığımız bilgilere göre lg panel mb230 ana kart
Çok tesekkurlers
samsung panel
mb230 ana kart
O Omerfaruk87, panda panel yan açılar biraz soluklaşması normal va yapıya sahip panel