Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
s
20200309_231452.jpg
kutudakini seri no sanmıştım.yardımcı olurmusunuz panel tipi ve mb konusunda
samsung panel
mb230 ana kart

V Çevrimdışı

ViperSRT

Yeni Üye
9 Mar 2020
9
34
panda panel
mb211s

Yanıtınız için çok teşekkür ederim. Anakart bazında yeni anakart çıktı sanırım MB2xx serisi yeni olanlar diye okudum. Fakat panelde çuvalladık mı :) Panda panel ile ilgili nette pek bilgi bulamadım. VA ve IPS'e göre farklarını bulabileceğim bir link veya görüşünüz var mı? Bu arada tv nin daha montajı yapılmadı. İade edip 49 luklardan birini de bekleyebilirim. Hangi seçeneği tavsiye edersiniz?

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Yanıtınız için çok teşekkür ederim. Anakart bazında yeni anakart çıktı sanırım MB2xx serisi yeni olanlar diye okudum. Fakat panelde çuvalladık mı :) Panda panel ile ilgili nette pek bilgi bulamadım. VA ve IPS'e göre farklarını bulabileceğim bir link veya görüşünüz var mı? Bu arada tv nin daha montajı yapılmadı. İade edip 49 luklardan birini de bekleyebilirim. Hangi seçeneği tavsiye edersiniz?
Panda panel çok iyi bir panel değil diyebiliriz. Samsung Va ile karşılaştırınca panda Va kendini belli ediyor.
Yeni ana kart mb230 daha oturmadı ama hakkında çok şikayet var. Mb211s güncellemeler ile toparlanmış bir karttir

V Çevrimdışı

ViperSRT

Yeni Üye
9 Mar 2020
9
34
Panda panel çok iyi bir panel değil diyebiliriz. Samsung Va ile karşılaştırınca panda Va kendini belli ediyor.
Yeni ana kart mb230 daha oturmadı ama hakkında çok şikayet var. Mb211s güncellemeler ile toparlanmış bir karttir

Yani Samsung VA, panda VA dan daha kaliteli diyorsunuz. İade işlemlerini başlatayım o zaman teşekkürler.

O Çevrimdışı

Omerfaruk87

Yeni Üye
10 Mar 2020
6
36
20200310_201411-1.jpg

Merhaba 2 hafta önce bu tv yi aldık fakat ekrana yanlardan bakınca renkler çok mat soluk ve cansız duruyor, bu tv de kullanılan paneli öğrenebilir miyim ve bir de vestelin 4k ips panelli tv modelleri hangileridir?

O Çevrimdışı

Omerfaruk87

Yeni Üye
10 Mar 2020
6
36
C anatomist,
O Omerfaruk87, panda panel yan açılar biraz soluklaşması normal va yapıya sahip panel

Bu ürün benim için tam bir hayal kırıklığı oldu bu panelinden dolayı vestelle de gorustum, onlarda sadece kendi firmalarinin cikarlari dogrultusunda klişe sozlerle yanitlar veriyorlar, kisaca kimsenin musteri memnuniyetini onemsedigi falan yok, almak isteyen arkadaslar simdiden uyariyorum arastirmadan vestel tvlerini almayin, yoksa bu tip çin mali urunlere maruz kalirsiniz, bir daha asla yerli firmalardan elektronik urun almayacagim, bu bana buyuk bir ders oldu...

R Çevrimdışı

Reobig

Yeni Üye
10 Mar 2020
11
37
Merhabalar, hitachi 43hl7000 panel anakart bilgisi almam mümkün mü ? Tavsiye eder misiniz ?

Geri
Üst Alt