Mb211s ana kart
Samsung panel
Mb211s ana kart
Auo panelMerhaba herkese kolay gelsin,
vestel 65UD9000 tv satın aldım. 2 gün oldu görüntü kalitesinden oldukça memnunum.
SN: 8285175 900424 PNL: 23456590
Rica etsem panel ve anakart bilgisi öğrenebilirmiyim lütfen.
LG panel
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Merhaba
Panel ve anakart özelliği hakkında bilgi verebilir miainiz?
Cevap için teşekkürler.49 inç modellerde lg ips panel mi kullanıyor?Ayrıca anakart bakımından mb130 ile mb130s arasında fark mı?LG panel
Mb130s ana kart
Karışık panel kullanılıyor, boyuta bağlı LG Samsung aou bmo gibi nitelendirmek ne yazikki yanlış olur. Bırakın büyüklük aynı modelde 4 panel kullanılan var. Mb130 2018 üretimi mb130s 2019 hem slot ve donanım hemde yazılımsal farklar varCevap için teşekkürler.49 inç modellerde lg ips panel mi kullanıyor?Ayrıca anakart bakımından mb130 ile mb130s arasında fark mı?
Geçmiş olsun kardeş bu modeli bende düşünmüştüm ne yazık ki geçmişte Vestel va panel yanlisina düştüğüm için hep IPS paneli tercih ettim va panel sıkıntı renkler kötü canlılık zayıf genel merkezde hep diyorlar ki bütün ürünleri kontrolden geciyoruz size öyle sunuyoruz diyorlar su kalitesizliği şu soluklugu hiç mi görmüyorlar hele ki IPS panelle bu ucuz üretim va paneli hiç mi kiyaslamiyorlar bu olaylar Vestel e gönül veren bizleri hayel kırıklığına uğratıyor şimdi bu adam 4 bin TL para vermiş iki asgari ücret parası büyük bir hevesle ve markaya güvendiği için ürünü almış ama sonuç hüsran üzücü bir durum üretim aşamasında iyi hareket edilmesi lazım bu gidişle müşteri kaybı yaşar Vestelmerhaba arkadşlar bir hafta önce 58ud8200 model bir tv aldım görüntüsü iğrenç tvde renk yok servis sorunlu olduğunu kabul ediyor fabrika kabul etmiyor rakiplerimizde de durum böyle diyip cevap yazmış bende 2013'te aldığım tv ile kıyas yaptım sonuç rsimlerde görünüyor napmam lazım 4000 tl ödedik çöp oldu para 4k da bile leş :(
Teşekkür ederim aldığım cihaz 4k dolby vision ve hdr destekli alttaki tv sadece 1080p tüketici mahkemesine itiraz edicem servis sıkıntıyı kabul ediyor fabrika kabul etmiyor servis niçin var diye soruyorum servis gören gözümüz diyor müşteri hizmetleri napacam bilemedim en son ateşe vericem internetten canlı yayın yapıcam :(Geçmiş olsun kardeş bu modeli bende düşünmüştüm ne yazık ki geçmişte Vestel va panel yanlisina düştüğüm için hep IPS paneli tercih ettim va panel sıkıntı renkler kötü canlılık zayıf genel merkezde hep diyorlar ki bütün ürünleri kontrolden geciyoruz size öyle sunuyoruz diyorlar su kalitesizliği şu soluklugu hiç mi görmüyorlar hele ki IPS panelle bu ucuz üretim va paneli hiç mi kiyaslamiyorlar bu olaylar Vestel e gönül veren bizleri hayel kırıklığına uğratıyor şimdi bu adam 4 bin TL para vermiş iki asgari ücret parası büyük bir hevesle ve markaya güvendiği için ürünü almış ama sonuç hüsran üzücü bir durum üretim aşamasında iyi hareket edilmesi lazım bu gidişle müşteri kaybı yaşar Vestel
[/THANKS]resmen buyuk ekran ayagindan adi panel takmislar yada tv ye has bi durum bukadarda olmaz ins sorununuz cozulur Vestelde 9 serisi Toshiba jvs Alinmalı. Gerisi hikaye gercekten
Teşhir ettiğim ürün gayet iyi idi kapalı kutu gelen tv tam çöp çıktı[/THANKS]resmen buyuk ekran ayagindan adi panel takmislar yada tv ye has bi durum bukadarda olmaz ins sorununuz cozulur Vestelde 9 serisi Toshiba jvs Alinmalı. Gerisi hikaye gercekten
Bence hatalı renk ayarı yapılmış,alttaki tvnin renk skalası ile üstteki tvnin renk skalası bir değildir ,aynı olmaz-olamaz zaten.merhaba arkadşlar bir hafta önce 58ud8200 model bir tv aldım görüntüsü iğrenç tvde renk yok servis sorunlu olduğunu kabul ediyor fabrika kabul etmiyor rakiplerimizde de durum böyle diyip cevap yazmış bende 2013'te aldığım tv ile kıyas yaptım sonuç rsimlerde görünüyor napmam lazım 4000 tl ödedik çöp oldu para 4k da bile leş :(
Selam panel yapısı gereği normaldir. Yanlardan soluk gözükme sebebi va yapiya sahip panel olmasıdır. Bunun iyi ve kötü yanları mevcuttur. Örnek veriyorum en altta attığınız resimde Arçelik olan renk patlaması verirken , üst kısımdaki daha stabil vermektedir. Bu bir arıza veya kusur değil TV de kullanılan panel yapısıdır.merhaba arkadşlar bir hafta önce 58ud8200 model bir tv aldım görüntüsü iğrenç tvde renk yok servis sorunlu olduğunu kabul ediyor fabrika kabul etmiyor rakiplerimizde de durum böyle diyip cevap yazmış bende 2013'te aldığım tv ile kıyas yaptım sonuç rsimlerde görünüyor napmam lazım 4000 tl ödedik çöp oldu para 4k da bile leş :(