Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

S Çevrimdışı

Shadow60

Aktif Üye
17 Eyl 2018
111
26
hkc panel
mb140 ana kart

IMG_20191123_183659.jpg

F fikoloji TEKNOwest TEKNOWEST Hocam Bu ürünün panel vb bilgileri nelerdir Şimdiden Teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

F fikoloji TEKNOwest TEKNOWEST hocalarım

IMG_20191123_183659c4a76bf4e5ec79c8.jpg

Hocam bu ürünün Panel anakart bilgisi nedir

N Çevrimdışı

nedimm

Aktif Üye
10 Ara 2017
493
hkc panel
mb140 ana kart
Fikoloji bey merhaba formu günde en az iki kez ziyaret ederim bilgileri takip ederim nasıl her sabah gazete okuyan biri varsa bende her gün formu takip ederim konuya gelecek olursam arkadaş seg TV almış güle güle kullansın fakat hkc panel dikkatimi çekti nedir bu panel her geçen gun garip panel isimleri duymaya başladık tmc panda paneller hakkında daha bilgi bilmezken şimdi hkc duydum bilgi rica edebilir miyim birde MB 140 kart hangi kartın yeni versiyonu yani hangi tvlerde yerini alacak

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Fikoloji bey merhaba formu günde en az iki kez ziyaret ederim bilgileri takip ederim nasıl her sabah gazete okuyan biri varsa bende her gün formu takip ederim konuya gelecek olursam arkadaş seg TV almış güle güle kullansın fakat hkc panel dikkatimi çekti nedir bu panel her geçen gun garip panel isimleri duymaya başladık tmc panda paneller hakkında daha bilgi bilmezken şimdi hkc duydum bilgi rica edebilir miyim birde MB 140 kart hangi kartın yeni versiyonu yani hangi tvlerde yerini alacak
Mb82 kartın yerini alan mb140 tır. Artık bununda bir versiyorunu 140t çıktı, hkc HTC nin çakması gibi duruyor ama değil ? HTC ile bağlantısı yoktur. Hkc panel Çin'in en büyük panel üreticilerinden biridir. Son zamanlarda dediğiniz gibi bizde şaşkınlık la izliyoruz. Şu ana kadar sadece bu küçük TV de gördüm, çok iyi midir dersen mb140 şase ne ki paneli ne olsun deriz. Alt segment bir ürün. Vestel zamanında bol kâr edeceğiz diyordu doğru çıktı, kalite düşüyor, fiyat artıyor. Olan biz tüketicilere oluyor. Allah hakkimizda hayırlısını versin.
Okumak bilgi sagibi olmak her zaman güzel bir durumdur. Ben hala gelistirmeye çalışıyorum kendimi. Bu sektör bir okyanus ne kadar yüzme biliyorum dersen de hala baytıyorsun. Bizde yetişmiyor uz ?☺️

N Çevrimdışı

nedimm

Aktif Üye
10 Ara 2017
493
Mb82 kartın yerini alan mb140 tır. Artık bununda bir versiyorunu 140t çıktı, hkc HTC nin çakması gibi duruyor ama değil ? HTC ile bağlantısı yoktur. Hkc panel Çin'in en büyük panel üreticilerinden biridir. Son zamanlarda dediğiniz gibi bizde şaşkınlık la izliyoruz. Şu ana kadar sadece bu küçük TV de gördüm, çok iyi midir dersen mb140 şase ne ki paneli ne olsun deriz. Alt segment bir ürün. Vestel zamanında bol kâr edeceğiz diyordu doğru çıktı, kalite düşüyor, fiyat artıyor. Olan biz tüketicilere oluyor. Allah hakkimizda hayırlısını versin.
Okumak bilgi sagibi olmak her zaman güzel bir durumdur. Ben hala gelistirmeye çalışıyorum kendimi. Bu sektör bir okyanus ne kadar yüzme biliyorum dersen de hala baytıyorsun. Bizde yetişmiyor uz ?☺
Evet ne yazık ki kalite düşüyor 9 yıldır birinci marka tercihim di son yıllarda aldığım ürünlerde ki problemler kafa karıştırıcı temennimiz girdikleri yanlislardan çıkmaları TV konusunda panel olarak cmo Samsung LG yine iyiydi tabi benim tercihim LG IPS panel digerlerinide elbette tercih edenler vardır saygı duyarim ama anket yapılsa yine LG IPS panelin tercihi yüksek olacaktır demem o ki sirf fazla kar etmek uğruna çin malı ürünlerine yöneliyorlar hem kalite düşüyor hem çabuk arıza veriyor bu kez güven kaybediyor biz yine işin icindeyiz yıllardır ilk kez markayı alan kişi direk karar verip bir daha ürün almıyor mesala ben hep karşılaştırma yapıyorum ne diyorum 2012 ile 2016 arasındaki kalite düşüşte diyorum ama ilk defa ürünü alan ve problem yaşayan direk karar verip markadan bir daha ürün almaz bunları biz düşünürken fabrikayı yöneten arkadaşlar hiç mi düşünmüyor ilginçtir gercekten iyi yada kötü kim ne yaparsa kendi kendine yapar örneğin Profilo Bosch Siemens Beyaz esya sektöründe kaliteden ödün vermiyor alman parçası ürünler adamların çizgisi var bu aslında Vestel de de olmalı yerli üretimin kalkınması için bu önemli ama yerli üretim ne hikmetse kendini olumsuz anlamda ifade ediyor artık

H Çevrimdışı

hamur

Yeni Üye
22 Ağu 2019
39
42
HKC neymis dedim ilk duyunca. adamlar en buyugu olmus cinde. insallah omru uzundur. ufak ekran olunca onemsemedim ucuz olunca atladim. 09 2019 uretimi seg.
artik vestel grubu alirken iyi sorgulamak lazim demekki.

M Çevrimdışı

Meriva

Yeni Üye
25 Kas 2019
1
Merhaba Regal 55R7540UA model cihazı almayı düşünüyorum hangi panel ve anakarti kullanıyor acaba

byhasibo Çevrimdışı

byhasibo 

Aktif Üye
18 Kas 2019
142
36
Arkadaşlar vestel müşteri hizmetleri ile görüştüm teshir ettiğim ürünün paneli ips idi tv yi beğendim ama kapalı kutu gelen tvnin paneli va panel çıktı müşteri hizmetleri bunu kabul ediyor beni aldatmış olmuyorlar mı ? aldattınız diyorum efendim ürününüzde arıza olmadığı için bişe yapmayız diyor ama karma paneli kabul ediyor ayrıca ekran yeşil renkte ortaya çıkan bi ölü piksel var napabilirim

N Çevrimdışı

nedimm

Aktif Üye
10 Ara 2017
493
Arkadaşlar vestel müşteri hizmetleri ile görüştüm teshir ettiğim ürünün paneli ips idi tv yi beğendim ama kapalı kutu gelen tvnin paneli va panel çıktı müşteri hizmetleri bunu kabul ediyor beni aldatmış olmuyorlar mı ? aldattınız diyorum efendim ürününüzde arıza olmadığı için bişe yapmayız diyor ama karma paneli kabul ediyor ayrıca ekran yeşil renkte ortaya çıkan bi ölü piksel var napabilirim
Arkadaşım geçmiş olsun aynı durumu bende yaşadım sonuç üzücü vestelin bu karma panele bir çözüm bulması lazım biz yerli markamız demişiz guvenmisiz adamların yaptıklarına bak bu karma panel bunlara çok müşteri kaybettirir örnek 55ud8200 yap ips panel 55ud8300 yap va panel insanlarda istediğini alsın ama bu şekilde tabi üretim anında daha çok malzeme kullanıyor ne kadar satılacağı belli değil ayni modelde iki paneli kullanıyor arada ikiside gidiyor kısa vadede stoğu eritirsin ama insanı bir kez enayi yerine koyarsin yarın birgün insanları küstürsen ürününü alacak müşteri bulamazsın ayıp gercekten ayıp bu insanı bir nevi kandırmak Türkiye'nin büyük markasına yakıştıramıyorum bu olayı ama gerçek

şu an için samsung panel
mb230 ana kart
ürün kodu : V10125836
Fikoloji bey mb230 yeni kart mi bilgi rica etsek teşekkürler

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Arkadaşım geçmiş olsun aynı durumu bende yaşadım sonuç üzücü vestelin bu karma panele bir çözüm bulması lazım biz yerli markamız demişiz guvenmisiz adamların yaptıklarına bak bu karma panel bunlara çok müşteri kaybettirir örnek 55ud8200 yap ips panel 55ud8300 yap va panel insanlarda istediğini alsın ama bu şekilde tabi üretim anında daha çok malzeme kullanıyor ne kadar satılacağı belli değil ayni modelde iki paneli kullanıyor arada ikiside gidiyor kısa vadede stoğu eritirsin ama insanı bir kez enayi yerine koyarsin yarın birgün insanları küstürsen ürününü alacak müşteri bulamazsın ayıp gercekten ayıp bu insanı bir nevi kandırmak Türkiye'nin büyük markasına yakıştıramıyorum bu olayı ama gerçek

Fikoloji bey mb230 yeni kart mi bilgi rica etsek teşekkürler
Henüz benim de bilgim yok yakında bilgi veririz

A Çevrimdışı

altinay

Yeni Üye
25 Kas 2019
30
29
Merhaba Vestel 55UD9260 panel nedir? Direct led,edge led , input lag süresi nedir nasıl öğreniriz ps4 pro için düşünüyorum

Geri
Üst Alt