bence
Ç
Çerkezoğlu nun demek istediği şudur: örnek veriyorum siz televizyonu aldınız, v10120704 ürün kodu 20274586 pazarlama kodu ile satın aldınız, eskisi de aynı pazarlama ve aynı ürün kodudur. yasal süreçte nasıl bir izah yapacaksınız bilmiyorum. sonuçta vestelin trt izinleri patent izinleri enerji izinleri gibi bir sürü izini bu ürün kodu ve pazarlama kodundan alıyor. içindeki panelin değişikliliği yasal süreçte nasıl karşılaşılır bilemem. aslında videnuzda da gördüm açı probleminiz yoktur, benim şahsi görüşüm kullanılabilir.
mb130s kronik arızalı değil kronik yazılım hatalıdır ve bunu aştılar.eğer bir marka veya bir model için o marka alınmayacaksa kimse bir ürün alamaz
örnek veriyorum ben burada nf620 buzdolabı arızası gördüm ama evimde de 620 buzdolabı mevcut, örnek veriyorum tkartal awox ile sorun yaşadı forumda bir sürü konu açtı (zaten bu yüzden beterin beteri var dedi) ama ona rağmen hala awox hala aynı model alan var.
birazdaha şans işidir bunlar
ben burada ne sizi nede vesteli savunmuyorum sadece şahsi yorumumu sundum. Ç Çerkezoğlu nun belirttiği gibi siz panel değil televizyon alıyorsunuz.
hakkınızda hayırlısı inşallah N nedimm
mb130s kronik arızalı değil kronik yazılım hatalıdır ve bunu aştılar.eğer bir marka veya bir model için o marka alınmayacaksa kimse bir ürün alamaz
örnek veriyorum ben burada nf620 buzdolabı arızası gördüm ama evimde de 620 buzdolabı mevcut, örnek veriyorum tkartal awox ile sorun yaşadı forumda bir sürü konu açtı (zaten bu yüzden beterin beteri var dedi) ama ona rağmen hala awox hala aynı model alan var.
birazdaha şans işidir bunlar
ben burada ne sizi nede vesteli savunmuyorum sadece şahsi yorumumu sundum. Ç Çerkezoğlu nun belirttiği gibi siz panel değil televizyon alıyorsunuz.
hakkınızda hayırlısı inşallah N nedimm