Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

N Çevrimdışı

nedimm

Aktif Üye
10 Ara 2017
493
Arkadaşlar Vestel i seven tercih eden biri olarak Vestel in bana yaptığı yanlışı sizle paylaşmak istiyorum 55ud8200 TV aldım geçen ay TV kuruldu TV de bir gariplik vardı donma takılma vardı aldırış etmedim ses sistemi yazılımı için servis geldi fabrikanın gönderdiği yazılımı yükledi TV çöktü açılmadı genel merkez full yazılım gönderdi TV açıldı sonra TV de donmalar takılmalar yine devam ediyordu ama kullandım kurulumdan 10 gün sonra TV yi açtım kumandayı elime aldım TV de ses var görüntü yok servis geldi problem ana kartta dedi ve meğerse internette okuduğum şikayetler ve burada paylaşan arkadaşlar in da beliittigi gibi 2019 mb130 anakartlarda kronik bir sıkıntı mevcut TV olayına gelince TV yi 30 gün içerisinde arıza verdiği için değişime aldılar bozulan TV IPS paneldi değişim kararı verdiklerinde genel merkezden biri aramadı bilgi vermedi bende bu üründe karma panel kullanıldığını bildiğim için genel merkezi aradım ürün fabrikadan çıkmadan lütfen bana IPS panel gönderin dedim tamam dediler hepsi tarihi saati konuşmalar kayıt altında gerekli yerlere not bırakıyoruz dedi ve aradan 8 gün geçti 8 gün evde televizyonsuz bekledik ve TV geldi gelir gelmez servis aradı bende arkadaşlar panel sorgulaması yapalım öyle gelin dedim ve paneli sorguladık va panel çıktı bende servise bu ürünü kabul etmiyorum geri gönderin dedim ürün kutudan açılmadı ve diğer gün genel merkezden aradılar bu ürünü böyle kullanacaksınız diye dayatmada bulundu çok büyük bir terbiyesizlikle karşı karşıya kaldım oysa ben ürün fabrikadan çıkmadan aradım uyardım hem istemedigim ürünü gönderiyorlar hem de biz bu TV yi gönderdik kullanacaksiniz diyorlar ustlerimiz bu kararı aldı diyorlar kendi hatalarini müşteriye mal ediyorlar internetten gelen ürünü bile acmadigin takdirde iade edebilirken Vestel kendi gonderdigi ürünü kabul etmiyor ben bu ürünü zaten kabul etmeyecem sosyal platformsa sosyal ortam YouTube Facebook ve mahkeme insanı salak yerine koyuyorlar 2012 den beri 21 adet TV aldım daha ne beyaz eşyalar markayı bu kadar sevdikçe markada çalışanların yaptığına bakın ayrıca bu karma panel zaten başlı başına bir saçmalık daha iki ay önce klima aldim yerli marka duskunlugumun sonu bu 2012 ile 2016 yillari arasındaki Vestel hizmeti artık yok son 3 yıldır müşteriye olan tavırları vurdumduymaz ama bu son olayda yüzde bir milyon suclulular yanlış yaptık istediğiniz ürünü göndermedik deyip IPS paneli gönderecekleri yerde dayatma yapıyorlar sonuç üzücü
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

M Çevrimdışı

Mesut44

Yeni Üye
13 Kas 2019
8
32
55ud8200 Samsung panel kullanıyorum bir kaç gündür.Ama çokta memnun kalmadım.Keske az daha verip LG webos alsaydım 50 inç. Smart beş para etmez arada pastel gibi tonlar can sıkıyor.Va panel olmasına rağmen siyahlar kötü.Ama bu paraya (2650) bu kadar.

N Çevrimdışı

nedimm

Aktif Üye
10 Ara 2017
493
Vestel aradı TV yi kabul etmiyor konuyu mahkemeye ve sosyal medyaya ve YouTube taşıyorum yazıklar olsun ses kayıtlarına rağmen talebime rağmen va gönderdiler üstüne birde kullanacaksınız diye diretme yapıyorlar

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Vestel aradı TV yi kabul etmiyor konuyu mahkemeye ve sosyal medyaya ve YouTube taşıyorum yazıklar olsun ses kayıtlarına rağmen talebime rağmen va gönderdiler üstüne birde kullanacaksınız diye diretme yapıyorlar
yasal süreçler nasıl ilerler bilmem, hakkında hayırlısı. umarım istediğin olur ve sende ohh çeker rahatlarsın.

N Çevrimdışı

nedimm

Aktif Üye
10 Ara 2017
493
youtube yaşadığım süreci anlatan canlı bir video çektim yükleniyor birazdan paylaşırım vestel genel merkeze gönderdim videoyu onlar izledi herkes izlesin yaşattıkları rezilliği bu markayı seven biri olarak klimasını televizyonunu ve daha bir sürü ürününü yıllarca alan ve de 7 yılda 20 adet tvsini alan biri olarak yaptıkları hareket çok üzdü ben ürün fabrikadan durumu izah ediyorum buna rağmen istemediğim ürünü gönderip kullancaksınız diyorlar kapalı kutuyu adamlar iade almıyor hemde kendi hataları olan kapalı kutuyu yazık gerçekten çok yazık bu markaya güvenmekle hata yapmışım

TV kuruldu iade şansım var mıdır? N11.com üzerinden aldım.
55u8200 alan va panel çıkan arkadaşım ben kapalı kutuyu iade edemedim sen açılmış kullanılmış tv yi arızası olmadığı sürece iade edemezsin almazlar çünkü biz müşteriler bu ürünlere para veriyoruz yazık günah be asgari ücretin 2000 tl olduğu bir ülkede yaşıyoruz tv nin internet satış idirimli fiyatı 3300 tl bandında zaman zaman indirimle 3000 e kadar düşüyor bir asgari ücretli yada bir emekli bu tv için hiç bir şey yemeden içmeden bir buçuk ay çalışması gerekiyor bunun sonunda verdiği para karşılığında güzel bir ürün kullanmak hakkı değilmi va seven vardır ıps seven vardr saygı duyarım ama anket yapılsın ıps panel üstün çıkar ama vestel ne yapıyor bir seride bir modelde hem va hem ıps kullanıyor müsteri bayiye gidiyor görüntü canlı ve net her açıdan ineliyor görüntü bozulmuyor sonra sipariş veriyor eve gelen va çıkıyor renkler açı duyarlı oluyor servisi arıyor genel merkezi arıyor sonuç yapacak bir şey yok insan burda kandırıldığını düşünüyor bu kada strese ne gerek var peki internet sitende ürün açıklamasında yaz nu ürün ıps bu ürün va de deki isteyen istediğini alsın bu konuda vesteli ve de vestel gibi düşünen markaları kınıyorum sonuçta kimse bu ürünleri babasının hayrına göndermiyor

Konuyu sosyal medyaya taşıdım çünkü yüzde yüzde haklıyım kimse dayatma ile müşteriyi kaileye almamazlik yapamaz

Son düzenleme:
Ç Çevrimdışı

Çerkezoğlu 

Aktif Üye
12 Nis 2019
377
35
IMG_20191114_183219.jpg

panel özellik bilgisi verirmisiniz tesekkur ederim

N Çevrimdışı

nedimm

Aktif Üye
10 Ara 2017
493
Bu arada sayın Adem bey fikoloji ve de form yöneticisi sota bey içine dustugum durumu burada paylaşmak istedim size olan saygımdan dolayı bir açıklama yapma gereği duydum bu form sayesinde çok bilgi sahibi olduk bu formun etkisiyle Vestel klima aldim yazın onda da sorun oldu ama yinede bu markayı tercih etmeye devam ettim elektronik eşya her üründe olur dedim ama ürün sonrası hizmet alamamak beni bu aşamaya getirdi bu yüzden böyle bir video paylaştım siz degerli form yöneticilerine teşekkür ediyorum keske Vestel genel merkez beni bu aşamaya getirmeseydi 9 gündür evde TV yok üstüne birde bizim gonderdigimiz va paneli kullanacaksınız deyip dayatma yapıyorlar bütun mesele burdan başladı yoksa ben 7 yıldır bu markayı tercih ettim zaten bu yaklaşımı görmek bizi üzüyor sonuç olarak artık herseyin tadı kaçtı müşteri memnuniyetini yok ettiler

Ç Çevrimdışı

Çerkezoğlu 

Aktif Üye
12 Nis 2019
377
35
Bu arada sayın Adem bey fikoloji ve de form yöneticisi sota bey içine dustugum durumu burada paylaşmak istedim size olan saygımdan dolayı bir açıklama yapma gereği duydum bu form sayesinde çok bilgi sahibi olduk bu formun etkisiyle Vestel klima aldim yazın onda da sorun oldu ama yinede bu markayı tercih etmeye devam ettim elektronik eşya her üründe olur dedim ama ürün sonrası hizmet alamamak beni bu aşamaya getirdi bu yüzden böyle bir video paylaştım siz degerli form yöneticilerine teşekkür ediyorum keske Vestel genel merkez beni bu aşamaya getirmeseydi 9 gündür evde TV yok üstüne birde bizim gonderdigimiz va paneli kullanacaksınız deyip dayatma yapıyorlar bütun mesele burdan başladı yoksa ben 7 yıldır bu markayı tercih ettim zaten bu yaklaşımı görmek bizi üzüyor sonuç olarak artık herseyin tadı kaçtı müşteri memnuniyetini yok ettiler
İyi günler bence haklı cıkmanız zor gibi çünki panel ayri bi parça tv ayrı bi bütün Vestelde tv satiyor panel satmıyor yani hem hukuki hem ticari olarak hakli olabilirler bende seri nodan vpaz nodan servise soruyorum va mı ips mi solemiyorlar inssallah daha fazla mağdur olmassınız iade edebilirsiniz umarım.

N Çevrimdışı

nedimm

Aktif Üye
10 Ara 2017
493
İyi günler bence haklı cıkmanız zor gibi çünki panel ayri bi parça tv ayrı bi bütün Vestelde tv satiyor panel satmıyor yani hem hukuki hem ticari olarak hakli olabilirler bende seri nodan vpaz nodan servise soruyorum va mı ips mi solemiyorlar inssallah daha fazla mağdur olmassınız iade edebilirsiniz umarım.
Kardeş yazıyı tam okursan ürün gelmeden ürün fabrikadan çıkmadan ben onları aradım va panel gelmesin dedim onlarda tamam dedi buna rağmen gelen ürün va

Geri
Üst Alt