Arkadaşlar Vestel i seven tercih eden biri olarak Vestel in bana yaptığı yanlışı sizle paylaşmak istiyorum 55ud8200 TV aldım geçen ay TV kuruldu TV de bir gariplik vardı donma takılma vardı aldırış etmedim ses sistemi yazılımı için servis geldi fabrikanın gönderdiği yazılımı yükledi TV çöktü açılmadı genel merkez full yazılım gönderdi TV açıldı sonra TV de donmalar takılmalar yine devam ediyordu ama kullandım kurulumdan 10 gün sonra TV yi açtım kumandayı elime aldım TV de ses var görüntü yok servis geldi problem ana kartta dedi ve meğerse internette okuduğum şikayetler ve burada paylaşan arkadaşlar in da beliittigi gibi 2019 mb130 anakartlarda kronik bir sıkıntı mevcut TV olayına gelince TV yi 30 gün içerisinde arıza verdiği için değişime aldılar bozulan TV IPS paneldi değişim kararı verdiklerinde genel merkezden biri aramadı bilgi vermedi bende bu üründe karma panel kullanıldığını bildiğim için genel merkezi aradım ürün fabrikadan çıkmadan lütfen bana IPS panel gönderin dedim tamam dediler hepsi tarihi saati konuşmalar kayıt altında gerekli yerlere not bırakıyoruz dedi ve aradan 8 gün geçti 8 gün evde televizyonsuz bekledik ve TV geldi gelir gelmez servis aradı bende arkadaşlar panel sorgulaması yapalım öyle gelin dedim ve paneli sorguladık va panel çıktı bende servise bu ürünü kabul etmiyorum geri gönderin dedim ürün kutudan açılmadı ve diğer gün genel merkezden aradılar bu ürünü böyle kullanacaksınız diye dayatmada bulundu çok büyük bir terbiyesizlikle karşı karşıya kaldım oysa ben ürün fabrikadan çıkmadan aradım uyardım hem istemedigim ürünü gönderiyorlar hem de biz bu TV yi gönderdik kullanacaksiniz diyorlar ustlerimiz bu kararı aldı diyorlar kendi hatalarini müşteriye mal ediyorlar internetten gelen ürünü bile acmadigin takdirde iade edebilirken Vestel kendi gonderdigi ürünü kabul etmiyor ben bu ürünü zaten kabul etmeyecem sosyal platformsa sosyal ortam YouTube Facebook ve mahkeme insanı salak yerine koyuyorlar 2012 den beri 21 adet TV aldım daha ne beyaz eşyalar markayı bu kadar sevdikçe markada çalışanların yaptığına bakın ayrıca bu karma panel zaten başlı başına bir saçmalık daha iki ay önce klima aldim yerli marka duskunlugumun sonu bu 2012 ile 2016 yillari arasındaki Vestel hizmeti artık yok son 3 yıldır müşteriye olan tavırları vurdumduymaz ama bu son olayda yüzde bir milyon suclulular yanlış yaptık istediğiniz ürünü göndermedik deyip IPS paneli gönderecekleri yerde dayatma yapıyorlar sonuç üzücü
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi: