Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

V Çevrimdışı

Velican

Yeni Üye
9 Kas 2019
3
42

IMG20191109192515.jpg
IMG20191109192503.jpg

Panel bilgisi hakkinda yardimci olabilirmisiniz?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Adem Helvacı Adem Helvacı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

V Velican,
TEKNOwest TEKNOWEST

Son düzenleme:
H Çevrimdışı
26 Eki 2019
7
31
Merhaba.
Vestel 55UD9360 model tv yi sizlerinde desteği ile aldım. Gayet memnunun. Tv benimde hoşuma gitmişti. Ev internetimin hızlı gayet iyi. Telefondan yansıtma ile youtube çok güzel çalışıyor. Tv nin kendi youtube uygulamasında gayet iyi. Fakat tv nin internet tarayıcısından internete bağlanmam, gezinmem başlı başına işkence. Sanırım tarayıcıdan kaynaklanıyor. Yeni bir tarayıcı yükleme imkanım var mı? Var ise nasıl yapabilirim?
F fikoloji
TEKNOwest TEKNOWEST

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Merhaba.
Vestel 55UD9360 model tv yi sizlerinde desteği ile aldım. Gayet memnunun. Tv benimde hoşuma gitmişti. Ev internetimin hızlı gayet iyi. Telefondan yansıtma ile youtube çok güzel çalışıyor. Tv nin kendi youtube uygulamasında gayet iyi. Fakat tv nin internet tarayıcısından internete bağlanmam, gezinmem başlı başına işkence. Sanırım tarayıcıdan kaynaklanıyor. Yeni bir tarayıcı yükleme imkanım var mı? Var ise nasıl yapabilirim?
F fikoloji
TEKNOwest TEKNOWEST
Selam ne yazikki biz her zama. Söyleriz smarttan yani internet ten pek beklentiniz yoksa alın diye , ne yazikki browser verimli değil ve değişmez.
Uygulamalar ise TV içine gömülü olduğu için biraz daha verimli çalışmaktadır.
TV güncel yazılımda değilse guncelleyiniz. Ayrıca burası panel Bilgi hattı olduğu için konu bütünlüğünü bozmamak adına bize fikoloji, teknovest, teraspy cevaplıyor konusundan yazabilirsiniz

H Çevrimdışı
26 Eki 2019
7
31
Selam ne yazikki biz her zama. Söyleriz smarttan yani internet ten pek beklentiniz yoksa alın diye , ne yazikki browser verimli değil ve değişmez.
Uygulamalar ise TV içine gömülü olduğu için biraz daha verimli çalışmaktadır.
TV güncel yazılımda değilse guncelleyiniz. Ayrıca burası panel Bilgi hattı olduğu için konu bütünlüğünü bozmamak adına bize fikoloji, teknovest, teraspy cevaplıyor konusundan yazabilirsiniz
Tabiki bir dahakine ordan yazarım. Çok teşekkür ederim. Saygılar..

vanosfer Çevrimdışı

vanosfer 

Aktif Üye
17 Ocak 2019
293
Boe de ips panel diye biliyorum.
LG IPS ile kiyaslanirsa, kalitesi ne durumda?
çok bir fark yok lg ye %80 performans dersen boe panele %70 performans diyebiliriz.
panel yapısı göz zevkine göre değişkenlik gösterebilir ben va başarılı bulsamda ıps ler kimisine göre daha iyi. daha çok zevke göre değişir bu oranlar
Oturma odasinin sekline uygun olarak IPS panel istiyordum. Daha önce lg ips kullandim ama boe ips nasil bilemedim. F fikoloji

Geri
Üst Alt