Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
0 01halil, google 2020 yılı itibarı ile flash içeriklerini kaldıcağını belirtti. sanırım html5 yaygınlaşacağı için tarayıcıdan film izle olanağı doğacak

O Çevrimdışı

osmanli18

Yeni Üye
13 Tem 2019
18
42
Kardeş hayırlı olsun bende de 55ud8200 var menü 4725 yapınca beyaz ekranda hafif sağ ve sol üst köşelerde hafif kararma var servis LED ışıkları oraya tam yetmiyor dedi sizde nasıl

Köşelerde hafif de olsa bendede var. Karanlık ve tek renk ekranda da hafif belli oluyor. Ama beni pek rahatsız etmedi. Mesajı gözden kaçırmışım bu arada kusura bakmayın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Vestel konusu olduğu için araya kaynak yapıyorum mazur görün ud9xxx serilerini kullanan arkadaşlar tarayıcıdan video oynatma yok değil mi herhangi bir yazılım vs ile bu mümkün oluyor mu

49ud8200 ile bazı dizi sitelerinden tarayıcı ile video seyredebiliyorum. Bazen sayfayı yenileme ihtiyacı oluyor ama. Doğrudan Site ismi vermek istemedim. Tüm video sitelerinde çalışmayabilir.

IMG_20191030_182952.jpg

Son düzenleme:
0 Çevrimdışı

01halil

Yeni Üye
14 Eki 2019
51
35
Köşelerde hafif de olsa bendede var. Karanlık ve tek renk ekranda da hafif belli oluyor. Ama beni pek rahatsız etmedi. Mesajı gözden kaçırmışım bu arada kusura bakmayın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

49ud8200 ile bazı dizi sitelerinden tarayıcı ile video seyredebiliyorum. Bazen sayfayı yenileme ihtiyacı oluyor ama. Doğrudan Site ismi vermek istemedim. Tüm video sitelerinde çalışmayabilir.

IMG_20191030_182952.jpg
Teşekkürler hocam hiç çalıştırmamasindan iyidir.2 senelik 4k Samsung var bir tane video açabilmek mümkün değil

M Çevrimdışı

mutti

Yeni Üye
4 Kas 2019
8
44
hocam Samsung'un internet kullanımı daha iyi diye biliyordum, web'te film izleyemiyor musun?

Bende 40ud8400 Vestel var, osmanlı18'in dediği gibi bazı sitelerde film izleyebiliyorum. Bu sitelerden bir kaç tanesini sık kullanılanlara ekledim, onları kullanıyorum. Ancak bazen filmi açmak eziyet oluyor, o sayfalardaki reklamlar vs sanırım Vestel smart çok kasılıyor ve çok donuyor.

0 Çevrimdışı

01halil

Yeni Üye
14 Eki 2019
51
35
M mutti hocam bir kaç defa farklı zamanlarda farklı animasyon filmi açmak istedim ama kaç tane site denedim maalesef açmadı bu arada tv 2 senelik

M Çevrimdışı

mutti

Yeni Üye
4 Kas 2019
8
44
Hocam ben akşam TV ye bakacağım, hangi sitelerde izlediğimi söyleyeceğim.

Cast tv uygulamalarıyla cep telefonunda açtığın filmi de yansıtabiliyorsun. Bu şekilde yaparsan kontrolü zor oluyor, durdurma devam ettirme filan işlemcisi kaldırmıyor (en azından bende öyle) ama fazla müdahele etmeden izlersen problem olmaz.

M mutti hocam bir kaç defa farklı zamanlarda farklı animasyon filmi açmak istedim ama kaç tane site denedim maalesef açmadı bu arada tv 2 senelik

H Çevrimdışı
26 Eki 2019
7
31
V Çevrimdışı

Velican

Yeni Üye
9 Kas 2019
3
42
Arkadaslar selamlar, vestel 55 ud 8200 serisi tv almak istiyorum, konuya biraz yabanci oldugum icin sizlere danismak istedim, forumda okudugum kadariyla lg,samsung ve tmc panelleri kullaniliyor, hangi paneli tavsiye edersiniz? simdiden tesekkur ederim.

Geri
Üst Alt