Teşekkür ederim lg ler ips panel di galiba sağolunlg panel mb130s anakart
Panel bilgisi veremiyorum revizyonlu ürün anakart olarak mb300 mevcuttur. Android işletim sistemi varİYİ GÜNLER HERKESE ARKADAŞLAR
BUGÜN vestel 55UA8990T tv yi kurdular ancak servis menüsüne giremedik nasıl girebilirim time life, bulutlanma gibi hiçbir testi yapamadık
serino: 7938421 800022
10109684 1801800022
yardımcı olurmusunuz ihraç ürünü olduğu için menu kodları farklı heralde 4725 denedik factory setup gibi bişey geldi olmadı
@Adem Helvacı
revizyonlu derken daha önce kullanılmışmı ben sıfır diye aldım nerden anlıyacaz bunuPanel bilgisi veremiyorum revizyonlu ürün anakart olarak mb300 mevcuttur. Android işletim sistemi var
İhraç ürünlerinin bilgileri bize paylasilmiyor. Biz ihraç, revizyonlu, sifirlanmiş seri numaralarını biz göremiyoruz. Vermiş olduğun seri numarasından daha önce işlem göremiyoruz. Yani işlem yokturrevizyonlu derken daha önce kullanılmışmı ben sıfır diye aldım nerden anlıyacaz bunu
F fikoloji
peki kutu üzerinde başka serino daha vardı buna bakabilirmisinizİhraç ürünlerinin bilgileri bize paylasilmiyor. Biz ihraç, revizyonlu, sifirlanmiş seri numaralarını biz göremiyoruz. Vermiş olduğun seri numarasından daha önce işlem göremiyoruz. Yani işlem yoktur
2 si de aynı şekilde sana kayıtlı 2.11.2019 kurulum
tamam teşekkür ederim adem hocam yordum sizide2 si de aynı şekilde sana kayıtlı 2.11.2019 kurulum
Estağfurullah bende araştırıyorum ama daha sonuç alamadım sürekli kurulan bir model degildir. Android aklımda kalmıyor ne yazikki, elimin altinda da olmayınca net bilgi veremiyorumtamam teşekkür ederim adem hocam yordum sizide
işte daha önce başıma geldiği için time life süresini merak ediyorum ondan rahatsız ettim sizi
bir bilgiye ulaşırsanız sizden haber bekliyor olacağım teşekkür ederimEstağfurullah bende araştırıyorum ama daha sonuç alamadım sürekli kurulan bir model degildir. Android aklımda kalmıyor ne yazikki, elimin altinda da olmayınca net bilgi veremiyorum