Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

L Çevrimdışı

La1end

Yeni Üye
9 Eki 2019
34
40
[SUP]nerden bakıyorsunuz vestel ürün liste programi gibi bisey mi var biz goremeyiz sanırım anlik görmem lazimki satin alayım yada size kodu gönderecez gelen yanita göre gidip satin alacaz sanırım[/SUP]

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
[SUP]nerden bakıyorsunuz vestel ürün liste programi gibi bisey mi var biz goremeyiz sanırım anlik görmem lazimki satin alayım yada size kodu gönderecez gelen yanita göre gidip satin alacaz sanırım[/SUP]
seri numarası olmadan bizde göremiyoruz. sizin görme imkanınız yoktur.

H Çevrimdışı
26 Eki 2019
7
31
Merhaba VESTEL 55UD9360 model televizyonu almak istiyorum. Fakat iki farklı panel ve anakart kullanılmış. Sizden ricam va panel de mb130s olan seri numaralar nelerdir?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Adem Helvacı Adem Helvacı TEKNOwest TEKNOWEST F fikoloji
Merhaba VESTEL 55UD9360 model televizyonu almak istiyorum. Fakat iki farklı panel ve anakart kullanılmış. Sizden ricam va panel de mb130s olan seri numaralar nelerdir?

Son düzenleme:
F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633

Adem Helvacı Adem Helvacı TEKNOwest TEKNOWEST F fikoloji
bunu vestel dahi kendisi bulamaz, seri numarasını sizin verip bizim kontrol etmemiz gerekiyor :)
eğer öyle bir kolaylık olsaydı burada bütün seri numaralarını paylaşırdık derdik bu modelde bu var şu modelde şu var diye :) bize de bakma gereği kalmazdı

H Çevrimdışı
26 Eki 2019
7
31
Doğru diyorsunuz ?? Kasım 8 memlekette olacağım. Gittiğimde alacağım. O vakit s.n. size söylerim. ? Şimdiden teşekkür ediyorum. İyi çalışmalar.
bunu vestel dahi kendisi bulamaz, seri numarasını sizin verip bizim kontrol etmemiz gerekiyor :)
eğer öyle bir kolaylık olsaydı burada bütün seri numaralarını paylaşırdık derdik bu modelde bu var şu modelde şu var diye :) bize de bakma gereği kalmazdı

vanosfer Çevrimdışı

vanosfer 

Aktif Üye
17 Ocak 2019
293
Merhaba. Birinden 7/8 aylik olarak alacagim da. Panel ve anakart bilgisi alabilir miyim?
S/N 8084486801130
VPAZ: 20274115
TOSHIBA 43" 43L2863DAT

Merhaba. Birinden 7/8 aylik olarak alacagim da. Panel ve anakart bilgisi alabilir miyim?
S/N 8084486801130
VPAZ: 20274115
TOSHIBA 43" 43L2863DAT
TEKNOwest TEKNOWEST

Son düzenleme:
F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Emin misiniz genel merkez bu üründe yalnızca va panel kullanıldığını söyledi
Biz orada şunu belirttik , seri numarası ile biz bakabiliriz, Vestel şu şu seri numaralarda şu şu panel kullanılmıştır diyemez, sizin seri numaranıza istinaden bilgi paylaşır. Bazı üretimler çoklu üretim olduğu için forumda daha önce de sıkıntı yaşadık garanti sonuç vermek için seri numarası şarttır. Vestelin yanıldığını bile gördük nasıl mı ? Örnek veriyorum 55ud8900 modeli ilk olarak bunu örnek teşkil etmesi için söylüyorum v10617777 gibi bir ürün kodu ile üretti 2 ay sonra aynı isimde farklı üretim oldu alan arkadaş vesteli dinledi ama bir sonraki üretim olan v10627777 kodunu satın aldı ve karşısında farklı özellikler çıktı.
Vestele şunu soramazsiniz TV alacağım bana IPS panel li mb130s ana kartlı seri numarası beyaz bir tiyo verin ben bulabileyim diye. Bunu paylaşmaz paylaşmaz

T Çevrimdışı

tf34tf

Yeni Üye
27 Eki 2019
2
47
baktım ancak benim bu lanet smart tvye yükleme olmuyor 5 para etmezmiş iyi kazık yemişiz vestelden güyya smart tv aldık. 4k tv yanına da tv box almak mantıklı olanmış. tvyi parçalamamak için zor tutuyorum kendimi. imkan olsa vestel genel müdürlüğünün önündü parçalardım bu tv yi.
Kesinlikle aynı fikirdeyim uzaktan yakından smart tv ile alakası yok. Güncelleme dosyası bulamıyorum. Wevd yüklenmiyor. Smart tv olarak tam bir çöp !

C Çevrimdışı

cohenne

Yeni Üye
20 Eki 2019
5
61
Adem Bey İyi çalışmalar..You Tube kanalınızdan bilgilendirici video larınızı zevkle izliyorum..
Size bir sorum olucak..Ips lg panelli 65ud9000 sahibiyim..Goruntu ayarlarında Dinamik contrast seçeneğini ve contrast da 50 ,Panel arka ışık da 45 oranında ayarlayarak kendime gore en iyi goruntu sonucu aldım..Panel e devamlı olarak bu konumda seyreder isem zarar verirmiyim..

H Çevrimdışı

Hassancans

Yeni Üye
10 Eki 2019
4
40
Screenshot_20191103-230943.png

Merhaba yaklaşık 1 ay once atmıştım ama panel bilgisini tekrar kontrol edebilirmiyiz. Teşekkür ederim şimdiden ilk attigimda sisteme girilmemiş muhtemelen demiştiniz

Geri
Üst Alt