SelamMerhaba üstadlar bir sorum olacak, televizyonum 42FA8200 içerisinde MB96 şase var bilindiği gibi sürekli sıkıntılıymış, bu tv nin ana kartı yerine başka kart takılamazmı daha üst modeli falan? Şimdiden teşk. Ederim.
Adem Helvacı F fikoloji teknovest
lg panel mb130 anakart
Panel ve ana kart bilgisi alabilir miyim?
lg panel mb130s anakartMerhaba birazda ekonomik olması sebebiyle 49ud8200 aldım panel bilgisine bakmanız mümkünmüdür?
SN: 8286102 900187
Kardeş hayırlı olsun bende de 55ud8200 var menü 4725 yapınca beyaz ekranda hafif sağ ve sol üst köşelerde hafif kararma var servis LED ışıkları oraya tam yetmiyor dedi sizde nasıllg panel mb130s anakart
Evet yayında sıkıntı yok sadece beyaz renkli bir sahne olursa orda belli oluyor panel LG panel olduğu için görüntü ve renk çok canlı TV den memnunum muhtemelen LED isiklari dosenirken bir sıkıntı olmuş fabrikada yapacak bir şey yok kullanacaz[SUP]Bendede aynı sorun mevcut ama sıkıntı yaratmıyo.yayınlarda belli olmuyo.[/SUP]
bende farkettim bu durumu. ama sorun olarak görmedim.zaten full beyaz olan ekranda köşelerin dibinde karanlık yerler var. tv nin lg panelinin görüntü kalitesi ve renkler çok iyi.full hd yayınlarda bile karelenme yok. ama bu durum ekrana doğru artarsa problem olarak görülebilir.Evet yayında sıkıntı yok sadece beyaz renkli bir sahne olursa orda belli oluyor panel LG panel olduğu için görüntü ve renk çok canlı TV den memnunum muhtemelen LED isiklari dosenirken bir sıkıntı olmuş fabrikada yapacak bir şey yok kullanacaz