Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

S Çevrimdışı

serkankup

Yeni Üye
4 Haz 2019
20
37
Merhaba üstadlar bir sorum olacak, televizyonum 42FA8200 içerisinde MB96 şase var bilindiği gibi sürekli sıkıntılıymış, bu tv nin ana kartı yerine başka kart takılamazmı daha üst modeli falan? Şimdiden teşk. Ederim.
Adem Helvacı Adem Helvacı F fikoloji TEKNOwest teknovest

E Çevrimdışı

Erdoğan

Yeni Üye
22 Eki 2019
8
38
İyi günler vestel mağazasından satın aldığım 49ud9300 tv yi mağaza stok sorunu nedeniyle teslim edemeyince 49ud9200 modeli vericeklerini söylediler serinin devamı ve yeni ürün olduğundan. bu gün tekrar tarafıma dönüş yaptılar 49ud9400 verelim daha iyi olduğunu söylüyorlar benim yaptığım incelemeye göre 49ud9200 dolbyvision ve hdr10 ile öne çıkmakta tercih yapamadım doğrusu sinema filmi izlemeyi seviyorum aldığım tv bu anlamda önemli benim için yardımcı olurmusunuz lütfen @teknovest @Adem Helvacı @fikoloji

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Merhaba üstadlar bir sorum olacak, televizyonum 42FA8200 içerisinde MB96 şase var bilindiği gibi sürekli sıkıntılıymış, bu tv nin ana kartı yerine başka kart takılamazmı daha üst modeli falan? Şimdiden teşk. Ederim.
Adem Helvacı Adem Helvacı F fikoloji TEKNOwest teknovest
Selam
Su forumu inceleyiniz, direk al şu kart olur dememiz zordur

W Çevrimdışı

Webjini

Yeni Üye
23 Eki 2019
2
37
20191022_185256.jpg

Panel ve ana kart bilgisi alabilir miyim?

O Çevrimdışı

osmanli18

Yeni Üye
13 Tem 2019
18
42
Merhaba birazda ekonomik olması sebebiyle 49ud8200 aldım panel bilgisine bakmanız mümkünmüdür?

SN: 8286102 900187

M Çevrimdışı

Muratcil

Aktif Üye
24 Ocak 2018
66
[SUP]Bendede aynı sorun mevcut ama sıkıntı yaratmıyo.yayınlarda belli olmuyo.[/SUP]

N Çevrimdışı

nedimm

Aktif Üye
10 Ara 2017
493
[SUP]Bendede aynı sorun mevcut ama sıkıntı yaratmıyo.yayınlarda belli olmuyo.[/SUP]
Evet yayında sıkıntı yok sadece beyaz renkli bir sahne olursa orda belli oluyor panel LG panel olduğu için görüntü ve renk çok canlı TV den memnunum muhtemelen LED isiklari dosenirken bir sıkıntı olmuş fabrikada yapacak bir şey yok kullanacaz

Z Çevrimdışı

zaltun 

Aktif Üye
25 May 2018
127
24
Evet yayında sıkıntı yok sadece beyaz renkli bir sahne olursa orda belli oluyor panel LG panel olduğu için görüntü ve renk çok canlı TV den memnunum muhtemelen LED isiklari dosenirken bir sıkıntı olmuş fabrikada yapacak bir şey yok kullanacaz
bende farkettim bu durumu. ama sorun olarak görmedim.zaten full beyaz olan ekranda köşelerin dibinde karanlık yerler var. tv nin lg panelinin görüntü kalitesi ve renkler çok iyi.full hd yayınlarda bile karelenme yok. ama bu durum ekrana doğru artarsa problem olarak görülebilir.

Geri
Üst Alt