Adem Helvacı, hocam unutmamışınızdır inşallah?
Evet daha sonra eklenecektir. Yeni üretim bize bilgi gelmedi.
Pazartesi günü kurulacak. Kurulunca ekran görüntüsünü eklerim.Evet daha sonra eklenecektir. Yeni üretim bize bilgi gelmedi.
Şöyle yapalim televizyon kuruldu ise menü (home) 4725 yapıp çıkan resmi paylaşirmisiniz
Selam,Merhabalar,
TV vestel 49ud8200 tv geldi kuruldu görüntü çok hoşuma gitti, Fakat kuruluma gelen servis elamanı akım korumalı priz satmaya çalıştı 100 tl ye. Bende Tunçmatik den aldım kargoda dedim. Onlara ürünlere garanti vermiyoruz. iyi korumuyor. Elektriksel arıza olursa vestel karşılamıyor, Sadece bu ürüne garanti veriyor dedi. Bu prizler den alan var mı aranızda görsel ve marka paylaşabilir misiniz?
Ben teşekkür ederim müsait zamanda ben de bı bakarımPazartesi günü kurulacak. Kurulunca ekran görüntüsünü eklerim.
Teşekkürler.
lg ıps panelPazartesi günü kurulacak. Kurulunca ekran görüntüsünü eklerim.
Teşekkürler.
Sisteme girmişler sanırım. Diğer arkadaşlardan az çok tahmin ediyordum ama şimdi tam garanti oldu. Tekrar teşekkür ederim.lg ıps panel
mb130s ana kart
HDR10+DOLBY VISION özelliği
yok teknovest hocamın bilgi aldığı kaynak %100 dür.Sisteme girmişler sanırım. Diğer arkadaşlardan az çok tahmin ediyordum ama şimdi tam garanti oldu. Tekrar teşekkür ederim.
lg panel mb130s anakart
Hangi panel ve anakart bilgileri nedir hocalarım? Magazadayim şu an.
lg panel mb130s anakart
Teknovest ustam tv yi montaj yaptırdım.yalniz hdr10+ ve dolby vision varmı emin olamadım.ogrenebilirmiyizM Musti, lg panel mb130s anakart
Bunu ayarlara gir vardır diye birşey diyemiyoruz. Şöyle yöntemlerde çıkıyor ; https://tavsiyeforumu.com/konu/televizyonumda-hdr-var-mi.3860/Teknovest ustam tv yi montaj yaptırdım.yalniz hdr10+ ve dolby vision varmı emin olamadım.ogrenebilirmiyiz