uygulama içindeki uygulamaya tuş atıyamıyor ve kısa yola alamıyorsunuzssip tv yi kumanda da akıllı tuşa atayabilir miyiz
uygulama içindeki uygulamaya tuş atıyamıyor ve kısa yola alamıyorsunuzssip tv yi kumanda da akıllı tuşa atayabilir miyiz
selam seri numarası olmadan net bilgi veremiyoruzRegal 56R8560 hakkında bilgi alabilir miyim ? Panel, Dolby vision, hdr vs
SN 8265423900052selam seri numarası olmadan net bilgi veremiyoruz
selam mb130s ana kartSN 8265423900052
HOCAM TEŞEKKÜR EDERİM, GALİBA DOLBY VİSİON YOKselam mb130s ana kart
samsung va panel
HDR10
evet bende kontrol ettim normalde mb130s lerde oluyor ezbere hep var diyorum yani daha çok kontrol ettiklerimde vardı.HOCAM TEŞEKKÜR EDERİM, GALİBA DOLBY VİSİON YOK
selam lg ıps panelMerhaba buradaki emekleriniz için herkese teşekkür ederim. Yeni aldığım vestel tv için panel bilgisi alabilirimiyim
selam lg ıps panel
mb130s ana kart
HDR10+DOLBY VISION
Adem HelvacıUstam kolay gelsin.bir philips tv varda panel ayarı oynanmış nasıl düzeltebiliriz?
lg panel mb130s anakartMerhabalar, Regal 49r7540u model tv'm için panel bilgisine aylardır ne kadar arasam da ulaşamamıştım, şimdi bu forumda görünce çok sevindim. Az kalsın tv'yi açıp bakacaktım. Yardımcı olursanız çok makbule geçer. Şimdiden teşekkürler.