Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

omrdml Çevrimdışı

omrdml 

Aktif Üye
19 Eyl 2019
354
Selam,
Cihazda yıldırım kaynaklı veya elektirik kaynaklı bir arıza tespit edilirse garantiye girmez, akım korumlarda bu iş için guvenliktir. Şöyle örnek vereyim farklı marka da olsa vesplus ta olsa bu gibi durumlarda koruma sagliyor, eğer vesplus ta bu akımı koruyamazsa TV ye zarar gelirse "kardeşim Vestel akım koruma prizim var bu da sizden kaynaklanıyor" deme şansı mevcuttur. Farklı marka kullananlarda servis şunu diyebilir "abi bu ürün iş yapmamış ve televizyon arıza görmüştür" garantiye girmez diye ☺?

15690692901491277625538709147726.jpg
Yanlış anlaşılmasın ama (vestel in ürününü açmadan fikir yürütmek istemiyorum) piyasa bir varistorden ibaret akim korumali priz sacmaligindan dolu. Yahu o varistor zaten beslemenin girisinde mevcut. Genel olarakta beslemelerin buyuk cogunlugu 85-260V arasi çalışıyor. Ve ben Izmir'de 260V'un üstüne çıktığını bırakın yaklaştığina rastlamadim. Giris voltaj i 260V'un üstüne çıkıyorsa korumaya alirsin bir kontrol katiyla. Tasarlayin kardesim, isiniz ne? Ki yıldırım düşse tv den once gidecek bir sürü cihaz var. Yildirim harici durumlarda besleme korumaya alamıyorsa ve evimdeki ses sistemi, buzdolabı vb. devamlı prize takılı cihazlar ayakta kalıyor sadece tv bozuluyorsa o tvdeki beslemeler üretim hatasıdır vesselam. Ama anlat anlatabilirsen. Bir zamanlar benden 20TLye aldıkları sozde akim korumalı prizleri 50Tl müşteriye satıyordu birkaç LG firması...

Son düzenleme:
F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Yanlış anlaşılmasın ama (vestel in ürününü açmadan fikir yürütmek istemiyorum) piyasa bir varistorden ibaret akim korumali priz sacmaligindan dolu. Yahu o varistor zaten beslemenin girisinde mevcut. Genel olarakta beslemelerin buyuk cogunlugu 85-260V arasi çalışıyor. Ve ben Izmir'de 260V'un üstüne çıktığını bırakın yaklaştığina rastlamadim. Giris voltaj i 260V'un üstüne çıkıyorsa korumaya alirsin bir kontrol katiyla. Tasarlayin kardesim, isiniz ne? Ki yıldırım düşse tv den once gidecek bir sürü cihaz var. Yildirim harici durumlarda besleme korumaya alamıyorsa ve evimdeki ses sistemi, buzdolabı vb. devamlı prize takılı cihazlar ayakta kalıyor sadece tv bozuluyorsa o tvdeki beslemeler üretim hatasıdır vesselam. Ama anlat anlatabilirsen. Bir zamanlar benden 20TLye aldıkları sozde akim korumalı prizleri 50Tl müşteriye satıyordu birkaç LG firması...
Bu konuda hem fikiriz akım koruma ile ilgili gerçekler konuları mevcut ben sadece vesplus sordu örnek verdim ?

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Merhaba çocuklar oynarken tvnin panelini kırdılar, tvnin modeli budur. Yeni panel değişimi ne kadara patlar? Değiştirtiğimize değer mi? Yoksa yeni tv bakmaya mı başlamalıyım?

Ekran-Alintisi4d41ec7d04d7f60b.jpg
Selam 2012 üretimi bunun panelinden bulunamaz, servisi arayıp ücretli değişim fiyatı alabilirsiniz. Olmadı yeni cihaz bakınız.

M Çevrimdışı

melih68

Yeni Üye
23 Eyl 2019
2
43
vestel 65ud9000 tv aldım seri no:8300920900033 rica etsem panel ve ana kartının ne oldugu bilgisini alabilirmiyim

N Çevrimdışı

nedimm

Aktif Üye
10 Ara 2017
493
Merhaba arkadaşlar evde Vestel 55ud9400 ve Regal 48inc full HD TV bulunmakta evde harici dahili uydu alıcısı bulunmakta ve bunu tvlerde denedim hdmı girisi ile görüntü kalitesi daha net ve daha keskinlesti TV icindeki uydu alıcılar mi kalitesiz yada başka bir durum mu söz konusu harici uydu sayesinde panelin gerçek kalitesini tatmış oldum dahili uydu alicisi pasif kalıyor görüntü netliğinde

Geri
Üst Alt