Adem Helvacı
Süper Üye
K@R@DENİZ' Alıntı:yazılım paylaşımı için teşekkürler...
Rica ederim kardeşim, yeni yazılım beklentisi içerisindeyiz, ara sıra takip etmeyi ve yüklediğiniz yazılımla ilgili düşüncelerinizi beirtmeyi unutmayınız
:K@R@DENİZ' Alıntı:yazılım paylaşımı için teşekkürler...
:baymantik' Alıntı:Ado hocamı artık burdan takip ediyorum. Her şey için teşekkürler.
:Loveathing' Alıntı:Ado hocam yeni yazılım varmı.mb 120 en son 2.43 u yükledim.
:gurkan' Alıntı:Ado' Alıntı:Oyle gorunuyor![]()
Ado abim birsey dikkatimi cekdi. Mesela burdaki ekrandaki panel kisminda sam ile basliyor bendekinde ves diye basliyor ne anlama geliyor
:Ado' Alıntı:gurkan' Alıntı:Ado abim birsey dikkatimi cekdi. Mesela burdaki ekrandaki panel kisminda sam ile basliyor bendekinde ves diye basliyor ne anlama geliyor
Kardeşim panelin hücre yapısı hariç tüm unsurları VESTEL e ait hatta led barları da dahil. Yalnız hücre yapısı halen ithal geliyor bu nedenle kodlama teknikjleri biraz karışık ve bu nedenle servis menüdeki yazıya itibar etmek yerine seriden veya üretimdeki modelden kontrol etmeyi tercih ediyorum.:

Apollon07' Alıntı:Mb 120 İçin Son Yazılımda (2.43.2.0) Smart Tv De Kasılmalar Yaşamaya Başladım Bir Yere Giriş Yapıyorum Çıkmak İçin Bekleme Uzun Sürüyor Ara Sıra Donmalar Takılmalar Yaşıyorum Ekran Kilitleniyor Televizyonu fişten çekip tekrar açıyorum yoksa asla düzelmiyor
Bunun İçin Yeni Yazılımı mı Beklemek gerek yoksa bir önceki sürüme mi dönmek gerek şuan için kararsızım ama yenilik olarak gelen blu tv ve filbox dışında televizyon diğer yönden kasmalar yaşıyor
:Apollon07' Alıntı:Hocam Daha Önceki Çekirdek Yazılımda Hiçbir sıkıntım yoktu yeni yazılımı beklemek çözüm olmazmı sorun sadece smart tv özelliğinde uygulamalara girip takılmak kitlenmeler
:ZABATA' Alıntı:ADO hocam benim televizyon modeli 43FB8500 ''17MB97_98_0.45.23.32'' yazılımı yükledikten sonra opera store kayboldu acaba bir alt yazılımı mevcutmudur acaba şimdiden teşekkürler .
: