Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

V Çevrimdışı

veli1990

Aktif Üye
17 Eki 2017
77

Ado' Alıntı:
veli1990' Alıntı:

3.1.9.2.0 nonconnected üründür yani smart desteği yoktur, smart olmayan MB130 anakartta 3.3.7.3.0 yazılım yüklemenin yani connected yazılım yüklemenin getireceği extra bir özellik yoktur.

Yine de deneyebilirsiniz.  :ok:

anladım teşekkür ederim  regal 40r5020u tv ye göre yeni yazılım çıkarsa haber verir misin  e-mail adresi ile 

dincerailesivelidincer@windowslive.com

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52

veli1990' Alıntı:
Ado' Alıntı:
3.1.9.2.0 nonconnected üründür yani smart desteği yoktur, smart olmayan MB130 anakartta 3.3.7.3.0 yazılım yüklemenin yani connected yazılım yüklemenin getireceği extra bir özellik yoktur.

Yine de deneyebilirsiniz.  :ok:

anladım teşekkür ederim  regal 40r5020u tv ye göre yeni yazılım çıkarsa haber verir misin  e-mail adresi ile 

dincerailesivelidincer@windowslive.com

Bana bu mail adresini ÖM olarak yollarmısınız rica etsem, zaman içerisinde mesajlar arasınd akaybolr gider zor bulunur  :ok:

Bir kaç gün içerisinde MB211 kart yazılımı yayınlayacağım.

Sizin yazılım geldiğinde de foruma paylaşır sizi bilgilendiririm.  :ok:

Z Çevrimdışı

ZABATA

Yeni Üye
28 Eki 2017
20
Ado' Alıntı:
ZABATA' Alıntı:
Hocam sorunsuz şekilde yükledim eski sürüme dönüş sağladı fakat opera store yine görünmemekte

Peki bunun TV kaynaklı sorun olduğuna eminmiyiz? :alala:

hocam televizyon ilk kurum sağlandıgında mevcut idi store vardı son güncellemesini yaptıktan sonra opera storeyi göremedim ss ip tv kullanmak istedim diğer mb 120 televizyonumda gördüm odamdaki televizyonumda izlemek için kullanmak istedim ama opera store mevcut değil ben son sürüm güncellemeden sandım fakat eski yazılımada döndüm değişen birşey olmadı yani gercekten anlamadım acaba kaldırıldımı opera store boyle bır durum olabılıyormu ?

impossible Çevrimdışı

impossible

Yeni Üye
15 Kas 2017
68
ZABATA' Alıntı:
Ado' Alıntı:

hocam televizyon ilk kurum sağlandıgında mevcut idi store vardı son güncellemesini yaptıktan sonra opera storeyi göremedim ss ip tv kullanmak istedim diğer mb 120 televizyonumda gördüm odamdaki televizyonumda izlemek için kullanmak istedim ama opera store mevcut değil ben son sürüm güncellemeden sandım fakat eski yazılımada döndüm değişen birşey olmadı yani gercekten anlamadım acaba kaldırıldımı opera store boyle bır durum olabılıyormu ?

smart menüde vved diye bişey varmı ?

Z Çevrimdışı

ZABATA

Yeni Üye
28 Eki 2017
20
impossible' Alıntı:
ZABATA' Alıntı:

smart menüde vved diye bişey varmı ?

hayır malesef isminin değiştiğini biliyorum ama yine yok ilginç geldi bana acıkcası

Z Çevrimdışı

ZABATA

Yeni Üye
28 Eki 2017
20
Ado' Alıntı:
ZABATA' Alıntı:
Hocam sorunsuz şekilde yükledim eski sürüme dönüş sağladı fakat opera store yine görünmemekte

Ado hocam Vestel canlı destek ile görüştüm 43FB8500 televizyonum dedim kontrol ettiler opera Store' kayboldu dedim.Sistemden baktılar görünüyor dediler .Fakat benim televizyonumda hâlâ gorunmemekte. Servis kaydı açalım dediler .Servis alıp televizyonu götürdüğünde full yazılım yükleyip gerimi getirirler .çünkü dün verdiğiniz ful yazılım ile denedim geri gelmedi . Boşdan yere servis ücreti vermek istemiyorum .Sizin yapacağınız başka bir yardım varmıdır acaba .Ben ne gibi bir süreç izlemem gerekiyor .Yardımcı olurmusunuz hocam ?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
ZABATA' Alıntı:
Ado' Alıntı:

Ado hocam Vestel canlı destek ile görüştüm 43FB8500 televizyonum dedim kontrol ettiler opera Store' kayboldu dedim.Sistemden baktılar görünüyor dediler .Fakat benim televizyonumda hâlâ gorunmemekte. Servis kaydı açalım dediler .Servis alıp televizyonu götürdüğünde full yazılım yükleyip gerimi getirirler .çünkü dün verdiğiniz ful yazılım ile denedim geri gelmedi . Boşdan yere servis ücreti vermek istemiyorum .Sizin yapacağınız başka bir yardım varmıdır acaba .Ben ne gibi bir süreç izlemem gerekiyor .Yardımcı olurmusunuz hocam ?

Garantisi bitikmiydi?

Z Çevrimdışı

ZABATA

Yeni Üye
28 Eki 2017
20
Ado' Alıntı:
ZABATA' Alıntı:

Garantisi bitikmiydi?

Hayır hocam garantisi bitik degil. Kullanıcı hatası ise ücret alınır dedi .Opera Store görünüyor sistemde dedi sizmi sildiniz dedi bende hayır dedim . Çok tuhaf gerçekten . Servis naapacak peki full yazılım mi yükleyecek geri .

Geri
Üst Alt