Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

Z Çevrimdışı

ZABATA

Yeni Üye
28 Eki 2017
20
Ado' Alıntı:
ZABATA' Alıntı:
ADO hocam benim televizyon modeli 43FB8500 ''17MB97_98_0.45.23.32'' yazılımı yükledikten sonra opera store kayboldu acaba bir alt yazılımı mevcutmudur acaba şimdiden teşekkürler .

Alt yazılım için, FULL YAZILIM konumuza tv nizin seri numarasını yazıp talep açın, kontrol edelim hocam.  :ok:

hocam gereken yere talep ettim görürsünüz umarım ilginize çok teşekkür ederim .

Z Çevrimdışı

ZABATA

Yeni Üye
28 Eki 2017
20
Ado' Alıntı:
ZABATA' Alıntı:
hocam gereken yere talep ettim görürsünüz umarım ilginize çok teşekkür ederim .

Yazılımınızı ilgili başlıkta size paylaştım.  :ok:

hocam teşekkür ederim yükleme biraz farklı gibi nasıl yükleme sağlayacagım acaba bilgi verirmisiniz acaba? içerisinde bir çok yükleme çıktıda

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
ZABATA' Alıntı:
Ado' Alıntı:
Yazılımınızı ilgili başlıkta size paylaştım.  :ok:

hocam teşekkür ederim yükleme biraz farklı gibi nasıl yükleme sağlayacagım acaba bilgi verirmisiniz acaba? içerisinde bir çok yükleme çıktıda

Aslında iki çeşit yükleme var

Çekirdek
Full

Full yöntei ile her iki yazılım da yüklenir yalnız çekirdek yöntemi sadece çekirdek yazılım yükler.

Full yöntemi şu dur.

FAT32 ile formatlanmış boş bellek içerisine klasörsüz olarak yerleştirilen yazılım dosyasının olduğu USB bellek tv ye takılır,
TV fişi çekilir
Kumandanın OK butonuna basılı tutarak fiş takılır
STBY ışığı hızlı yanıp sönmeye başladığında OK bırakılır

BU kadar  :ok:

Z Çevrimdışı

ZABATA

Yeni Üye
28 Eki 2017
20
Ado' Alıntı:
ZABATA' Alıntı:

Çekirdek
Full

Full yöntei ile her iki yazılım da yüklenir yalnız çekirdek yöntemi sadece çekirdek yazılım yükler.

Full yöntemi şu dur.

FAT32 ile formatlanmış boş bellek içerisine klasörsüz olarak yerleştirilen yazılım dosyasının olduğu USB bellek tv ye takılır,
TV fişi çekilir

HOCAM o kısmı anladım da rarın içinde birden çok dosya cıkıyor hepsinimi flaş belleğe atıp yükleyeceğim orasını anlamadım sadece. Çekirdek yazılımı olarak yükleyemezmıyim acaba ?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
ZABATA' Alıntı:
Ado' Alıntı:

Çekirdek
Full

Full yöntemi şu dur.

TV fişi çekilir

HOCAM o kısmı anladım da rarın içinde birden çok dosya cıkıyor hepsinimi flaş belleğe atıp yükleyeceğim orasını anlamadım sadece

full yazılımlarda rar klasöründe 3 veya 4 yazılım dosyası vardır, bu dosyaları saf haliyle yani klasörsüz olarak bellek içine atınız.

Z Çevrimdışı

ZABATA

Yeni Üye
28 Eki 2017
20
Ado' Alıntı:
ZABATA' Alıntı:
HOCAM o kısmı anladım da rarın içinde birden çok dosya cıkıyor hepsinimi flaş belleğe atıp yükleyeceğim orasını anlamadım sadece

full yazılımlarda rar klasöründe 3 veya 4 yazılım dosyası vardır, bu dosyaları saf haliyle yani klasörsüz olarak bellek içine atınız.

Tamam hocam anladım şimdi teşekkür ederim yardiminiz için  :ok:

Geri
Üst Alt