Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
ZABATA' Alıntı:
Ado' Alıntı:
Garantisi bitikmiydi?

Hayır hocam garantisi bitik degil. Kullanıcı hatası ise ücret alınır dedi .Opera Store görünüyor sistemde dedi sizmi sildiniz dedi bende hayır dedim . Çok tuhaf gerçekten . Servis naapacak peki full yazılım mi yükleyecek geri .

Siz bakmayınız onlara, servis kaydı açtırın gelip baksınlar, siz kaynaklı hata varsa dahi 1 kereye mahsus müşteri bilgilendirme adı altında ücretsiz hizmet alma hakkınız var. Gelsin baksın sorunu çözsünler, Portal desteğini vermekle yükümlü olan siz değilsiniz, Kurum ve kurumun Yetkili servisi  :ok:

Z Çevrimdışı

ZABATA

Yeni Üye
28 Eki 2017
20
Ado' Alıntı:
ZABATA' Alıntı:
Hayır hocam garantisi bitik degil. Kullanıcı hatası ise ücret alınır dedi .Opera Store görünüyor sistemde dedi sizmi sildiniz dedi bende hayır dedim . Çok tuhaf gerçekten . Servis naapacak peki full yazılım mi yükleyecek geri .

Siz bakmayınız onlara, servis kaydı açtırın gelip baksınlar, siz kaynaklı hata varsa dahi 1 kereye mahsus müşteri bilgilendirme adı altında ücretsiz hizmet alma hakkınız var. Gelsin baksın sorunu çözsünler, Portal desteğini vermekle yükümlü olan siz değilsiniz, Kurum ve kurumun Yetkili servisi  :ok:

Anladım hocam teşekkür ederim yetkili servise kayıt actiracagim gelip baksınlar bakalım ne gibi süreç izleyeceğiz buradan bilgilendiririm sizleri . Teşekkür ederim hocam yardımlarınız için .

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
ZABATA' Alıntı:
Ado' Alıntı:

Anladım hocam teşekkür ederim yetkili servise kayıt actiracagim gelip baksınlar bakalım ne gibi süreç izleyeceğiz buradan bilgilendiririm sizleri . Teşekkür ederim hocam yardımlarınız için .

Rica ederim. Sonucu bilgi vermeyi unutmayın lütfen.  :ok:

T Çevrimdışı

Themoon

Yeni Üye
23 Kas 2017
22
Merhaba. Vestel 55ua8300 tvde usb'den film izlerken filmleri yarıda veya belirli dakikalarda kesiyor. Konuyu araştırırken forumunuza ulaştım. Bahsettiğiniz MB120 güncellemesi bu sorunu çözüyor mu? Bir riski var mı? Kendim yapabilir miyim yoksa servis bunun için gelir mi? Açıkçası kararsız kaldım kurcalasam mı diye, yeni tv daha...

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Themoon' Alıntı:
Merhaba. Vestel 55ua8300 tvde usb'den film izlerken filmleri yarıda veya belirli dakikalarda kesiyor. Konuyu araştırırken forumunuza ulaştım. Bahsettiğiniz MB120 güncellemesi bu sorunu çözüyor mu?  Bir riski var mı? Kendim yapabilir miyim yoksa servis bunun için gelir mi? Açıkçası kararsız kaldım kurcalasam mı diye, yeni tv daha...

Selamlar;

Bunu kurcalamak olarak düşünmeyin lütfen, yazılım güncellemek güncel hayatımızın bir parçası artık. Ayrıca bu müdahaleler ürünün garantisine etki edecek durumlar değildir.

Bahsettiğiniz sorunu başka bir arkadaşımızda dakikası dakikasına aynı zaman diliminde kesiyor olarak görmüş ve o dönemin en güncel yazılımı olan 2.29.11 ile çözmüştük. 

Siz şu an güncel olan 2.43.2.0 yazılımı yükleyerek sorununuzu çözebilir, çözemezseniz servis talep edebilirsiniz.  :ok:

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
klavikula' Alıntı:
Çok  teşekkürler Adem Hocam burada böyle derli toplu çok güzel olmuş.

Vay hocam Nasılsın?

Teşekkür ederim elimizden geldiğince derli toplu düzenli ve faydalı paylaşımlarda bulunmaya çalışıyoruz.  :ok:

T Çevrimdışı

Themoon

Yeni Üye
23 Kas 2017
22
Ado' Alıntı:
Themoon' Alıntı:
Merhaba. Vestel 55ua8300 tvde usb'den film izlerken filmleri yarıda veya belirli dakikalarda kesiyor. Konuyu araştırırken forumunuza ulaştım. Bahsettiğiniz MB120 güncellemesi bu sorunu çözüyor mu?  Bir riski var mı? Kendim yapabilir miyim yoksa servis bunun için gelir mi? Açıkçası kararsız kaldım kurcalasam mı diye, yeni tv daha...

Selamlar;

Bunu kurcalamak olarak düşünmeyin lütfen, yazılım güncellemek güncel hayatımızın bir parçası artık. Ayrıca bu müdahaleler ürünün garantisine etki edecek durumlar değildir.

Bahsettiğiniz sorunu başka bir arkadaşımızda dakikası dakikasına aynı zaman diliminde kesiyor olarak görmüş ve o dönemin en güncel yazılımı olan 2.29.11 ile çözmüştük. 

Siz şu an güncel olan 2.43.2.0 yazılımı yükleyerek sorununuzu çözebilir, çözemezseniz servis talep edebilirsiniz.  :ok:

Teşekkür ederim, deneyeceğim güncellemeyi..

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52

Merhabalar Sayın Ado hocam forumdan neden gittiniz bilmiyorum ama kesin canınızı sıkan birşeyler olmuştur çünkü çok memnunduk sizden ve çok fayda görüyorduk vestelin kendi desteğinden bulamadığımız yazılım desteğini sizden buluyorduk sizin forumdan gitmeniz de bizim gibi kullanıcılar için çok büyük bir kayıp oldu. Benim size sormak istediğim mb120 anakartlı tv kullanıcısıyım ve sizin en son paylaşmış olduğunuz 2.4.6.0 sürümü mevcut yüklü acaba yeni bir sürüm varmıdır bu yüzden soruyorum. Teşekkürler

Merhabalar;

Aslında her şeyin bir açıklaması var lakin bunlarla sizi sıkmak istemem, Haksızlığa tahammülüm yok diyelim olsun bitsin. İleride bu forumda aynı şeyle karşılaşsam yine giderim açık ve net.

@Sota :kıskıs:

Değerli kardeşim, Aradığınız yazılım bu konu başlığında ilk mesajda yer almaktadır. 2.43.2.0 sürümü yükleyebilirsiniz. Bundan sonraki süreçte de yeni güncel yazılımları yine takip edebilirsiniz.  :ok:

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Themoon' Alıntı:
Ado' Alıntı:
Selamlar;

Teşekkür ederim, deneyeceğim güncellemeyi..

Sonucu bilgi vermenizi rica ederim.  :ok:

P Çevrimdışı

phonur

Yeni Üye
23 Kas 2017
7

HI-LEVEL marka tv

Adem Bey iyi akşamlar;

Mail de atmıştım bu forumu sonradan gördüğüm için burdan da yazmak istedim. Televizyonumda 2.40.2 yazılımı mevcuttu. 2.45'i yükledim ve hiçbir şey değişmedi. Netflix programıyla cep telefonumdan video yansıtabilmek istiyorum. Programın simgesi televizyonumda yok. Cep telefonumdan yansıt diyince netflix tvde açılıyor. Açılsa bile videolar HTML5 veya Silverlight gerektiği için açılmıyor. Yardımcı olursanız çok çok memnun olurum.  Teşekkür ederim

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52

phonur' Alıntı:
HI-LEVEL marka tv

Adem Bey iyi akşamlar;

Mail de atmıştım bu forumu sonradan gördüğüm için burdan da yazmak istedim. Televizyonumda 2.40.2 yazılımı mevcuttu. 2.45'i yükledim ve hiçbir şey değişmedi. Netflix programıyla cep telefonumdan video yansıtabilmek istiyorum. Programın simgesi televizyonumda yok. Cep telefonumdan yansıt diyince netflix tvde açılıyor. Açılsa bile videolar HTML5 veya Silverlight gerektiği için açılmıyor. Yardımcı olursanız çok çok memnun olurum.  Teşekkür ederim

2.36 da netflix desteği mevcuttu, 2.40.2.0 da da sorun yoktu, 2.43.2.0 da bazı arkadaşlar NF nin gittiğini yazdılar ama geneli sorun olmadığını belirttiler. (Bu nedenle yazılım yükleyen arkadaşlarımızın geri bildirimlerini rica ediyorum)
Sizin durumda tv ye full yazılım atıpi tv nin NF desteğini geri getirip sonrasına bakmak gerekir diye düşünüyorum.  :ok:

NOT: 2.45 benim paylaştığım bir yazılım değil.  :ok:

P Çevrimdışı

phonur

Yeni Üye
23 Kas 2017
7

Ado' Alıntı:
phonur' Alıntı:
HI-LEVEL marka tv

Adem Bey iyi akşamlar;

2.36 da netflix desteği mevcuttu, 2.40.2.0 da da sorun yoktu, 2.43.2.0 da bazı arkadaşlar NF nin gittiğini yazdılar ama geneli sorun olmadığını belirttiler. (Bu nedenle yazılım yükleyen arkadaşlarımızın geri bildirimlerini rica ediyorum)
Sizin durumda tv ye full yazılım atıpi tv nin NF desteğini geri getirip sonrasına bakmak gerekir diye düşünüyorum.  :ok:

hocam seri numaram 7747057 700667
vpaz 20272850

bana full yazılım gönderebilir misiniz? teşekkür ederim

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52

phonur' Alıntı:
Ado' Alıntı:

hocam seri numaram 7747057 700667
vpaz 20272850

bana full yazılım gönderebilir misiniz? teşekkür ederim

Siz FULL YAZILIM konumuza talebinizi yazarken ben de yazılımı araştırmaya başlıyorum  :ok:

Geri
Üst Alt