Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

gurkan Çevrimdışı

gurkan

Aktif Üye
26 Eki 2017
254
Ceylan' Alıntı:
Ado Hocam
vewd uygulamasına bir çok vestel tv sahibi girememektedir hepsinde maalesef cihazınız desteklenmiyor hatası vermektedir
yeni model vestel tv lerde buna dahil
bir çoğu tv nin fişini çekip tekrar deneme yöntemi bulup bunu defalarca uygulayıp anca netice almaktadırlar alamayanlarda var
bu hata neden ileri gelmektedir vestel tvlerdenmi vewd uygulamasındanmı bilemiyorum
bir çok vestel kullanıcısı bu uygulamanın içinde ss iptv ,tvcast vb. programları kullanmak istiyor
sosyal medyada lg philissps samsung tvlerde rahatlıkla kullanılıyor bu programlar ve yoğun şekilde şikayet var bilmem sizde duydunuzmu
herkes bu konudan oldukça muzdarip
sizinle paylaşayım istedim
NOT:)iğer uygulamalarda sıkıntı bulunmuyor(sadece vewd uygulaması)hariç
teşekkür ederim saygılar

Merhaba..49ud9400 mb120 anakartli 2.43.2 version kullaniyorum. Benimde kendi kendine vewd olmus ama bende hic hatali calismadi. Daha dogrusu smart menudeki tum uygulamalari rahatlikla kullanabiliyorum

A Çevrimdışı

axiom2005

Yeni Üye
15 Kas 2017
28

Ado' Alıntı:
Merhaba Adem bey

Daha önce de bana yardımcı olmustunuz öncelikle teşekkürlerimi yeniden iletiyorum, MB120 için yeni çekirdek yazılım çıktığını belirtmişsiniz,acaba nasıl download edebiliriz ? Adem bey bir sorum da bu Digiturk Smart uygulaması, yakın zamanda Vestel in böyle bir düşüncesi var mı ?

TV Modeli :65Ub9100 

Teşekkürler 
Kürşat

Kürşat Kardeşim Merhabalar;

Aradığınız yazılım bu konu başlığı altında ilk mesajda bulunmaktadır.
Digi Smart konusu için forumu takip ederseniz eğer, sizin için bilgi edinmeye çalışırım.  :ok:
Merhaba Ado hocam, 

Öncelikle bizlere sağlamış olduğunuz destekten dolayı teşekkürlerimi iletiyorum.
Biraz geç oldu yazılımı denemem fakat yeni yazılımlal beraber görüntü kalitesinde ki iyileşme belli oluyor. kendi uydusunu kullanmaktayım ve yeni smart uygulamalarda başarılı, umarım en kısa zaman da Diigiturk smart uygulaması da Vestel TV'mize katılır.

Teşekkürler

F Çevrimdışı

Fatihtek

Yeni Üye
25 Kas 2017
1
PsyPsy' Alıntı:
Ado' Alıntı:
Arkadaşlar Merhaba;

MB120 kullanıcıları için güzel gelişme.

Daha önce sizlere ''vakit bulunca yayınlayacağım'' dediğim MB120 2.43.2.0 sürümü bu mesaja ekliyorum.

Daha sonra konu başlığına birinci mesaja da ekleyeceğim.  :ok:

Gizli içeriği sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir.

Hemen indirip,deniyorum hocam

digitalfernsehen den bulduğum mb120 turkuaz menülü 2.45 yazılımında da filbox var,dileyen indirebilir

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,341
Bu 2.45 yazılımının linki yok mu ? Tamda geçen forumda turkuaz menü olsa ne güzel olur demiştim. Siyah arayüz içimizi karartıyo yaa [WHITE SMILING FACE]

V Çevrimdışı

veli1990

Aktif Üye
17 Eki 2017
77
merhaba hocam 
mb95m anakart için bulduğunuzu v338c bu yazılımı yükledim ana ekran az kırmızı oldu ekranda netlik gitti eski full yazılımı bulabilir misiniz 
sn : 7231583 400108

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
veli1990' Alıntı:
merhaba hocam 
mb95m anakart için bulduğunuzu v338c bu yazılımı yükledim ana ekran az kırmızı oldu ekranda netlik gitti eski full yazılımı bulabilir misiniz 

V Çevrimdışı

veli1990

Aktif Üye
17 Eki 2017
77
Ado' Alıntı:
veli1990' Alıntı:
merhaba hocam 

yine aynısı  yazılımı daha eski yazılımı yokmu mb95m

K Çevrimdışı

kaya.cihat92

Aktif Üye
6 Kas 2017
555
adem bey 49ud9400 tv nin çalışma saatinde değişme var bu nedendir.bi ara bin küsürdü sonra 80 lere düşmüştü şimdi 400 olmuş:) bu nedendir

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
impossible' Alıntı:
impossible' Alıntı:
2.45 te başka ne değişiklikler var.

ado hocam bu yazılımla ilgili bilginiz varmı ?

''Var'' dersem yalan olur azizim, resmi kanaldan (yani kurum kanalından) gelen bir yazılım değil bir tek bunu biliyorum   :ok:

Şöyle bir durum olur bakınız. Ben alırım resmi 2.43 yazılımı, kendime göre modlarım, özellikleri değiştiririm, kapalı özellikleri açarım, açık olanların işlevini değiştiririm sonra da ''Süper oldu'' der ve ''Arkadaşlar yeni yazılım 2.58 haydi buyurun'' derim, oldumu size şimdi yeni yazılım? :kıskıs:

Tüm bu nedenlerle hiç bir zaman modlama konularına dahil olmadım, modlanmış yazılımları da paylaşmadım.

''Yapanlar yanlış yapıyor'' demem yanlış anlamayınız bu kişisel bir tavırdır, arabalarımda da hiç bir zaman orijinalitesinden en ufak değişim yaptırtmadım bu güne kadar.  :ok:

Geri
Üst Alt