Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 52
Merhaba Adem bey
Forum donanim üzerinden surekli sizi takip ederek televizyonunu güncelliyordum .
Ancak forum uzerinden desteginizi cekmissiniz.
Karariniza saygi duyuyorum.
Sizden ricam 49ua9400 mb100 tele vizyonum icin guncel yazilimi nerden temin edebilecegim konusunda destek almak.Bu aralar iyice tvde problem yasamaya basladim. Netflix sikintili puhu tv vs yok.iyice sogudum tv den.Yardimci olabilirseniz cok sevinirim.
Özgür *****
Merhabalar Özgür Kardeşim;
Evet DH ile bu anlamda yollarımızı ayırdık sadece gönül bağımız devam etmekte
Yazılımları bu platformda paylaşıyorum bundan sonra zira hiç bir beklenti içinde olmadan paylaşım yapmama destek olan bir platform burası.
Nasıl ki bizler ticari hiç bir amaç gütmeden sizlere yardımcı olmayı arzuluyorsak, bu anlamda bulunduğumuz platformlarında tüketiciden/üyelerinden yana pozitif girişimlerde bulunmasını bekliyoruz doğal olarak.
Neyse bu konularla sizleri sıkmayalaım.
MB100 anakarttan
Forum donanim üzerinden surekli sizi takip ederek televizyonunu güncelliyordum .
Ancak forum uzerinden desteginizi cekmissiniz.
Karariniza saygi duyuyorum.
Sizden ricam 49ua9400 mb100 tele vizyonum icin guncel yazilimi nerden temin edebilecegim konusunda destek almak.Bu aralar iyice tvde problem yasamaya basladim. Netflix sikintili puhu tv vs yok.iyice sogudum tv den.Yardimci olabilirseniz cok sevinirim.
Özgür *****
Merhabalar Özgür Kardeşim;
Evet DH ile bu anlamda yollarımızı ayırdık sadece gönül bağımız devam etmekte
Yazılımları bu platformda paylaşıyorum bundan sonra zira hiç bir beklenti içinde olmadan paylaşım yapmama destek olan bir platform burası.
Nasıl ki bizler ticari hiç bir amaç gütmeden sizlere yardımcı olmayı arzuluyorsak, bu anlamda bulunduğumuz platformlarında tüketiciden/üyelerinden yana pozitif girişimlerde bulunmasını bekliyoruz doğal olarak.
Neyse bu konularla sizleri sıkmayalaım.
MB100 anakarttan
Gizli içeriği sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir.
Gizli içeriği sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir.