Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 52
szczecinski' Alıntı:Hocam merhabalar, yazdıklarınızı bugün görmek nasip oldu ve açıkçası smart tv ile tanışalı 4-5 ay geçmiş biri olarak yazılımlarla bu tvlerin geliştirildiğine tanık olmak beni mutlu etti. Öncelikle katkılarınızdan dolayı çok teşekkür ederim.
Şimdi bizim yaramaz oğlan, evin neşesi REGAL 48R6000F'nin öğretmeni sizmişsiniz duyduğum kadarıyla ) Bizim oğlanın durumu nedir ne değildir hocam, dersleri nasıldır, yazılı(m)larında bi gelişme var mıdır acaba ? Eğer tanıyamadıysanız okul numarasını da vereyim size ) (SN: 7828022 700015)
Şaka bir yana eğer müsadeniz olursa sadece yazılımla ilgili değil genel olarak hem şikayetlerimi hem de memnun olduğum yanlarını da buradan belirtmek isterim size. Sizin de belirttiğiniz gibi smart tv konusunda birçok eksiklik var.Herkes hızdan şikayetçi olsa da benim öncelikli sorunum şu ki Vestel keşke android ve google play store ile bir anlaşma yapmış olsaydı diye defalarca içimden geçirmişimdir. Birçok uygulamayı Opera store ve VEVD Store'dan bulamıyoruz. Mesela IPTV izlemek için KodiTV ve Smart IPTV adlı programları kullanmak yerine SS IPTV gibi performansı düşük uygulamaları kullanıyoruz. Bu sebeplerden ötürü size ilk sorum şu olacak. Bu cihaza harici olarak uygulama yükleme imkanımız var mıdır hocam?
Selamlar Azizim;
MB211 (Yeni Nesil) anakartlı, BMS DLED panelli, Titanium menu düz sayılabilir bir tv azizim. Ev tipi ürün yani.
05.07.2017 tarihinde üretim bandından çıkmış, 22.07.2017 tarihinde montajınız yapılıp garantiniz başlamış ve 3 yıl geçerli garantiniz sistemde tanımlı. M.C adına kayıtlı :
Portal destekli olması nedeniyle uygulama yükle/kaldır durumu yok maalesef azizim. :