alemci75' Alıntı:Sayın Ado hocam yeni adresinizde paylaşımlarınızı takipte olacağım. Davetiniz için çok teşekkürler
Ado' Alıntı:phonur' Alıntı:hocam seri numaram 7747057 700667
vpaz 20272850
bana full yazılım gönderebilir misiniz? teşekkür ederim
Siz FULL YAZILIM konumuza talebinizi yazarken ben de yazılımı araştırmaya başlıyorum :
phonur' Alıntı:Ado' Alıntı:Siz FULL YAZILIM konumuza talebinizi yazarken ben de yazılımı araştırmaya başlıyorum :
Hocam yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Ancak Netflix full yazılım yüklemesinden sonra yine videoları açamıyor. HTML5 veya Silverlight gerektiğini söylüyor. Başka programlarla etkinleştirmek ya da opera browser'ın üst versiyonlarını yüklemek suretiyle Netflix'i etkinleştirmek mümkün müdür?
Ado' Alıntı:phonur' Alıntı:Hocam yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Ancak Netflix full yazılım yüklemesinden sonra yine videoları açamıyor. HTML5 veya Silverlight gerektiğini söylüyor. Başka programlarla etkinleştirmek ya da opera browser'ın üst versiyonlarını yüklemek suretiyle Netflix'i etkinleştirmek mümkün müdür?
VESTEL in kullandığı tarayıcı kaynaklı bi rsorun mu acaba diyeceğim lakin? :
Peki sırasıyla 2.40.2 - 2.40.6 - 2.43.2 olmak üzere çekirdekleri yükselterek deneyebilirmisin?
Halen sorun devam ediyorsa ben de ilgili arkadaşlarla irtibat kurup bilgi edinmeye çalışırım. :
phonur' Alıntı:Ado' Alıntı:VESTEL in kullandığı tarayıcı kaynaklı bi rsorun mu acaba diyeceğim lakin? :
Peki sırasıyla 2.40.2 - 2.40.6 - 2.43.2 olmak üzere çekirdekleri yükselterek deneyebilirmisin?
Halen sorun devam ediyorsa ben de ilgili arkadaşlarla irtibat kurup bilgi edinmeye çalışırım. :
hocam 2.40.2 2.40.6 2.43 i denedim. hatta 2.45'i bile denedim. hep aynı ekran geliyor.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
phonur' Alıntı:Hocam yanlış anlaşılmışım. Ben netflixi etkinleştirebilir miyim diye soruyordum. Siz yardım edince destekler diye düşündüm. Uğraştırdığım için özür dilerim
turab24' Alıntı:teşekkürler
turab24' Alıntı:mb97 anakarta mb100 serisi yüklenirmi?