Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

teqali Çevrimdışı

teqali

Yeni Üye
18 Kas 2017
4

Merhaba. 55ca9550 mb100 anakartli modeli kullanıyorum. Suan da 34.9 versiyinu kullaniyorum. Puhutv icin herhangi bir yazilim guncellemesi gelir mi acaba? Turkcell tv de olsa fena olmazdi :)

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
The_SreT' Alıntı:
Yazılım sorunsuz bir şekilde yüklendi hocam

def60765377294f765b8beec33ea9ea1.jpg

be0a539cddfd23ead54846c5ceb81d3c.jpg

28f59281b566f29edcf90835afc91c95.jpg

b068e5e7f1bd1f4b9dec4978c26a2825.jpg

bc7821f99e7f62f8059b701059578406.jpg

cd6727b8e493c8e04ad5af8b97ef9221.jpg

0cb77ef8190bd9df922e85ed4b7cf29a.jpg

3f4709bf1ad942ad7d25cfc00926ca55.jpg

Çok sevindim.

Düşüncelerin neler?
Görütnü performansında sence değişiklik varmı? bir değişiklik görmediğini belirten arkadaşlarımızda oldu bu nedenle soruyorum.. :ok:

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52

ercans42' Alıntı:
Ado' Alıntı:
hdr active information came from some members but there is no technical explanation that this is 100% correct. We can check your serial number for HDR support. :ok:

Ado kardeşim yazışmayı takip ettim...belki yararı olur..sürümü yükselttikten sonra oynatıcı menüsünde video formatı HDR olarak belirdi.. http://4kmedia.org/tag/hdr/  bu sayfada 4k hdr video demolar mevcut...indirip medya oynatıcısından izlendiğinde format HDR olarak görünüyor. ayrıca renk ve görüntü çok canlıydı...arkadaşımız bu sayfadan testlerini yapabilir düşüncesindeyim..

Kesinlikle yararı olur, hatta bu konuyu çok kısa detaylandırıp HDR aktif etme vs gibi bir başlık ile konu açarsanız çok daha iyi bir bilgilendirme olur ben de bu konuda soru soran üğyelerimizi o konuya yönlendiririm.

İnteraktif katkınız için teşekkür ediyorum.  :ok:

gurkan Çevrimdışı

gurkan

Aktif Üye
26 Eki 2017
254

Ado' Alıntı:
ercans42' Alıntı:
Ado kardeşim yazışmayı takip ettim...belki yararı olur..sürümü yükselttikten sonra oynatıcı menüsünde video formatı HDR olarak belirdi.. http://4kmedia.org/tag/hdr/  bu sayfada 4k hdr video demolar mevcut...indirip medya oynatıcısından izlendiğinde format HDR olarak görünüyor. ayrıca renk ve görüntü çok canlıydı...arkadaşımız bu sayfadan testlerini yapabilir düşüncesindeyim..

Kesinlikle yararı olur, hatta bu konuyu çok kısa detaylandırıp HDR aktif etme vs gibi bir başlık ile konu açarsanız çok daha iyi bir bilgilendirme olur ben de bu konuda soru soran üğyelerimizi o konuya yönlendiririm.

Forum degismis alisamadim :) ama hdr vestelde varmi yazilimlami aciliyor nasil kullanilir

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52

gurkan' Alıntı:
Ado' Alıntı:

Forum degismis alisamadim :) ama hdr vestelde varmi yazilimlami aciliyor nasil kullanilir

Ben de alışmaya çalışıyorum. 
Süper Adminin işi bitince, tema için bir fikir kamuoyu yaparız  :ok:

HDR konusunda ben hiç resmi bilgi vermedim, sadece teknik konuşuyoruz bu anlamda aslında HDR nin HDR olarak çalışması için gerekli bazı koşulların oluşması gerektiğine dair bilgileri derleyip bir konu açmamız gerekecek. arkadaşımızdan rica ettim, konu açılınca hem konuya destek verir hem de görüş bildiririz.  :ok:

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,341
Görüntü performansında değişiklik var , yazılımdan sonra daha kaliteli bir görüntü izlemledim. Hani daha canlı , daha parlak , renk açısından bahsetmiyorum. Nası anlatsam daha kaliteli , daha gerçekci göze hoş gelen bir görüntü var ve ben bunu çok beğendim. Benim tek değişmesini istediğim şu siyah arayüz [emoji846] daha iç açıcı olabilir artık [emoji846] turkuaz mesela çok yakışır yerli tv mize.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
The_SreT' Alıntı:
Görüntü performansında değişiklik var , yazılımdan sonra daha kaliteli bir görüntü izlemledim. Hani daha canlı , daha parlak , renk açısından bahsetmiyorum. Nası anlatsam daha kaliteli , daha gerçekci göze hoş gelen bir görüntü var ve ben bunu çok beğendim. Benim tek değişmesini istediğim şu siyah arayüz [emoji846] daha iç açıcı olabilir artık [emoji846] turkuaz mesela çok yakışır yerli tv mize.

İşte bu geribildirimler çok önemli.

Teşekkür ederim görüşlerinizi bildirdiğiniz için.  :ok:

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,341
Hocam birde mesela tv yi HDMI1 deyken kapatıyorum yada HDMI2 deyken kapatıyorum. Ama tv yi açtığımda hep TV den yani dahili uydu alıcıdan açılıyor. Her açtığımda tekrar değiştirmek gerekiyor , pek önemli birşey değil aslında ama neden HDMI1 deyken kapattığımda tekrar HDMI1 den açılmıyor tv.

C Çevrimdışı

cadkey

Yeni Üye
16 Kas 2017
30
The_SreT' Alıntı:
Hocam birde mesela tv yi HDMI1 deyken kapatıyorum yada HDMI2 deyken kapatıyorum. Ama tv yi açtığımda hep TV den yani dahili uydu alıcıdan açılıyor. Her açtığımda tekrar değiştirmek gerekiyor , pek önemli birşey değil aslında ama neden HDMI1 deyken kapattığımda tekrar HDMI1 den açılmıyor tv.

In the parameters:
Power on mode  > last status

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
The_SreT' Alıntı:

Operatör menüsünde açılış durumunu stby değil son durum olarak ayarlayıp denemenizi rica ederim.

sevgili @cadkey de zaten cevap vermiş kendisine de teşekkür ederim.  :ok:

Geri
Üst Alt