The_SreT' Alıntı:Yazılım sorunsuz bir şekilde yüklendi hocam
nerciyas' Alıntı:Eyvallah Adem usta iyi ki varsın
dodurga888' Alıntı:iyi günler hocam factory reset i nasıl yapıcaz acaba yardımcı olursanız sevınırım.
ercans42' Alıntı:Ado' Alıntı:hdr active information came from some members but there is no technical explanation that this is 100% correct. We can check your serial number for HDR support. :
Ado kardeşim yazışmayı takip ettim...belki yararı olur..sürümü yükselttikten sonra oynatıcı menüsünde video formatı HDR olarak belirdi.. http://4kmedia.org/tag/hdr/ bu sayfada 4k hdr video demolar mevcut...indirip medya oynatıcısından izlendiğinde format HDR olarak görünüyor. ayrıca renk ve görüntü çok canlıydı...arkadaşımız bu sayfadan testlerini yapabilir düşüncesindeyim..
Ado' Alıntı:ercans42' Alıntı:Ado kardeşim yazışmayı takip ettim...belki yararı olur..sürümü yükselttikten sonra oynatıcı menüsünde video formatı HDR olarak belirdi.. http://4kmedia.org/tag/hdr/ bu sayfada 4k hdr video demolar mevcut...indirip medya oynatıcısından izlendiğinde format HDR olarak görünüyor. ayrıca renk ve görüntü çok canlıydı...arkadaşımız bu sayfadan testlerini yapabilir düşüncesindeyim..
Kesinlikle yararı olur, hatta bu konuyu çok kısa detaylandırıp HDR aktif etme vs gibi bir başlık ile konu açarsanız çok daha iyi bir bilgilendirme olur ben de bu konuda soru soran üğyelerimizi o konuya yönlendiririm.
İnteraktif katkınız için teşekkür ediyorum. :
gurkan' Alıntı:Ado' Alıntı:Kesinlikle yararı olur, hatta bu konuyu çok kısa detaylandırıp HDR aktif etme vs gibi bir başlık ile konu açarsanız çok daha iyi bir bilgilendirme olur ben de bu konuda soru soran üğyelerimizi o konuya yönlendiririm.
İnteraktif katkınız için teşekkür ediyorum. :
Forum degismis alisamadim ama hdr vestelde varmi yazilimlami aciliyor nasil kullanilir
The_SreT' Alıntı:Görüntü performansında değişiklik var , yazılımdan sonra daha kaliteli bir görüntü izlemledim. Hani daha canlı , daha parlak , renk açısından bahsetmiyorum. Nası anlatsam daha kaliteli , daha gerçekci göze hoş gelen bir görüntü var ve ben bunu çok beğendim. Benim tek değişmesini istediğim şu siyah arayüz [emoji846] daha iç açıcı olabilir artık [emoji846] turkuaz mesela çok yakışır yerli tv mize.
The_SreT' Alıntı:Hocam birde mesela tv yi HDMI1 deyken kapatıyorum yada HDMI2 deyken kapatıyorum. Ama tv yi açtığımda hep TV den yani dahili uydu alıcıdan açılıyor. Her açtığımda tekrar değiştirmek gerekiyor , pek önemli birşey değil aslında ama neden HDMI1 deyken kapattığımda tekrar HDMI1 den açılmıyor tv.
The_SreT' Alıntı:Hocam birde mesela tv yi HDMI1 deyken kapatıyorum yada HDMI2 deyken kapatıyorum. Ama tv yi açtığımda hep TV den yani dahili uydu alıcıdan açılıyor. Her açtığımda tekrar değiştirmek gerekiyor , pek önemli birşey değil aslında ama neden HDMI1 deyken kapattığımda tekrar HDMI1 den açılmıyor tv.
noneme84' Alıntı:Çok Teşekkürler..