Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

Sağolun hocam sonucu yazarım wifi TV de reset kapanıp açılma sorunları yaparmi ki
yazılımda hata, bug varsa olabilir.

Yazılımı, Kumanda üzerinden MENÜ 1505 Tuşlayarak yükleyecektiniz.?
O şekilde yaptım ama TV açılmadı bende YouTube dan baktım home tuşuna basmak suretiyle yüklemeyi denedim mavi ekranda hata alıyorum yazdıgım hatayı

O şekilde yaptım ama TV açılmadı bende YouTube dan baktım home tuşuna basmak suretiyle yüklemeyi denedim mavi ekranda hata alıyorum yazdıgım hatayı
bana arkadaki etiketi yollar mısın.?

Şimdi televizyonu açmaya çalışınca Vestel yazısı geliyor stand bu ışığı yanıp sönüyor sonra stand bu ışıgı komple gidiyor

20250526_201430.jpg

Şimdi televizyonu açmaya çalışınca Vestel yazısı geliyor stand bu ışığı yanıp sönüyor sonra stand bu ışıgı komple gidiyor

20250526_201430.jpg
full yazılım verdim.

full yazılım verdim.
Hocam 1.64.1.0 le başlayan sürümü daha iyi daha stabil 1.68 li olan sürüm mü tavsiyeniz nedir acaba çok sordum sordum kusura bakmayın. Emekleriniz için teşekkürler.

17mb230 yazılım en güncel hali gerekiyor

75U9520 için son yazılımı indirmek istiyorum

Son düzenleme:
Full yazılım tv sıfırlar.
Nasıl yapacağız hocam ssiptvye harici çalma listesi ne 300 yakın link yükledim herbiri farklı pnl onların yedeğini nasıl alabiliriz

Merhaba, 55O9900 vestel tv MB180 yeni güncelleme buluyor ama güncelleniyor kısmından sonra açılıp kapandığında kontrol ediyorum hala eski yazılım var ve tekrar yeni yazılım bulundu uyarısı veriyor

IMG_0907.jpg

Merhaba, 55O9900 vestel tv MB180 yeni güncelleme buluyor ama güncelleniyor kısmından sonra açılıp kapandığında kontrol ediyorum hala eski yazılım var ve tekrar yeni yazılım bulundu uyarısı veriyor

IMG_0907.jpg
yazılımı bildirim olarak gönderdim.

Geri
Üst Alt