Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 21,819
yazılımda hata, bug varsa olabilir.Sağolun hocam sonucu yazarım wifi TV de reset kapanıp açılma sorunları yaparmi ki
yazılımda hata, bug varsa olabilir.Sağolun hocam sonucu yazarım wifi TV de reset kapanıp açılma sorunları yaparmi ki
O şekilde yaptım ama TV açılmadı bende YouTube dan baktım home tuşuna basmak suretiyle yüklemeyi denedim mavi ekranda hata alıyorum yazdıgım hatayıYazılımı, Kumanda üzerinden MENÜ 1505 Tuşlayarak yükleyecektiniz.?
bana arkadaki etiketi yollar mısın.?O şekilde yaptım ama TV açılmadı bende YouTube dan baktım home tuşuna basmak suretiyle yüklemeyi denedim mavi ekranda hata alıyorum yazdıgım hatayı
full yazılım verdim.Şimdi televizyonu açmaya çalışınca Vestel yazısı geliyor stand bu ışığı yanıp sönüyor sonra stand bu ışıgı komple gidiyor
![]()
Hocam çok teşekkür ederim dediginiz şekilde yazılımı yükledim tv açıldı sorun yok.full yazılım verdim.
tv sıfırlamayı denediniz mi.? Tv'de yüklü olan sürüm güncel.
modem-router wifi kanal numarasını değiştirin belki sorunu çözer olmazsa sıfırlama yada full yazılım deneyeceğiz.
Full yazılım tv sıfırlar.Günaydın hocam tvyi sifirlarsam ssiptv içindeki bilgileri kaybedecem sıfırlama yapmadan full yazılım yukleyelimmi
Hocam 1.64.1.0 le başlayan sürümü daha iyi daha stabil 1.68 li olan sürüm mü tavsiyeniz nedir acaba çok sordum sordum kusura bakmayın. Emekleriniz için teşekkürler.full yazılım verdim.
Nasıl yapacağız hocam ssiptvye harici çalma listesi ne 300 yakın link yükledim herbiri farklı pnl onların yedeğini nasıl alabilirizFull yazılım tv sıfırlar.
Üstat bu konuda bilgim yokNasıl yapacağız hocam ssiptvye harici çalma listesi ne 300 yakın link yükledim herbiri farklı pnl onların yedeğini nasıl alabiliriz
yazılımı bildirim olarak gönderdim.Merhaba, 55O9900 vestel tv MB180 yeni güncelleme buluyor ama güncelleniyor kısmından sonra açılıp kapandığında kontrol ediyorum hala eski yazılım var ve tekrar yeni yazılım bulundu uyarısı veriyor
![]()