Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

Y Çevrimdışı

Ylmzz

Yeni Üye
11 Ara 2021
15
30
20250525_215029.jpg

Sota hocam iyi akşamlar 43U9510 model Vestel marka televizyona sahibim televizyonda TiVo yazılımı yüklü bu yazılımdan sonra televizyon kendi kendime kapanıp açılıyor internete baglanma sorunları yaşıyorum en iyi en stabil sürüm neyse ona dönmek istiyorum yardımcı olabilir misiniz?
Birde sürüm düşürme işlemi nasıl yapılıyor kısaca açıklayabilir misiniz teşekkür ederim.

E Çevrimdışı

Emre78

Aktif Üye
3 Ara 2018
425
46
Merhabalar hocam nasılsınız

benim Tv'de son 1 aydır sürekli wifi baglantisi kendiliginden kopuyor geri baglaniyor son iki haftadır da wifi kopuyor bağlanmıyor ağ ayarlarına girip kablolu kablosuz ve devre dışı seçeneklerini kapat aç yapıyorum ondan sonra bağlanıyor bazen seçeneklerde kablosuz ağ seçeneği kayboluyor sadece kablolu devre disi secenekleri gözüküyor bugünde sürekli kopup kopup bağlandı internet geliyor Youtube giriş yapıyorum internet kopuyor 10 saniye sonra bağlanıyor 10 saniye sonra tekrar baglanti kopuyor 2 hafta öncesinde TV kendiliğinden kapanıp kapanıp açılıyordu bazen YouTube ss iptvye gurerkende TV kendiliğinden resetleyip kapanıyor sorun nedir acaba yazilim güncelleme yapmak istiyorum yazilim bulunamadı diyor yardımcı olur musunuz şimdiden tesekkurler

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt