Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

okudum da çözüm bulamıyorum, yazılımı indiremiyorum hata veriyor
???????????????????

GÜNCELLEME YAZILIMI İSTEMEK İÇİN YAPMANIZ GEREKENLER
1=
Televizyonu çalıştırın
2= Görüntünün gelmesini bekleyin
3= Görüntü gelince kumanda üzerinden Menü (Home) 4725 Tuşlayın
4= Ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin

???????????????????

GÜNCELLEME YAZILIMI İSTEMEK İÇİN YAPMANIZ GEREKENLER
1=
Televizyonu çalıştırın
tv çalıştırdım görüntü geldi kumanda işlemiyor siyah ekran ortasında beyaz yazılı kocaman bir VESTEL ibaresi var, tv nin kırmızı ışığı sekmeli yanıyor, kumandadan menü tuşuna bassam da ekranda VESTEL yazısı sabit kalıyor

tv çalıştırdım görüntü geldi kumanda işlemiyor siyah ekran ortasında beyaz yazılı kocaman bir VESTEL ibaresi var, tv nin kırmızı ışığı sekmeli yanıyor, kumandadan menü tuşuna bassam da ekranda VESTEL yazısı sabit kalıyor
tv'nin arkasındaki etiketi aşağıdaki konuya ekle

17mb130p smartsız yazılım

MERHABA MB96 cıhazımm için yazılım güncelleme bulamıyorum yardımcı olurmusunuz

lortmen1982, Kurtoğlu17, konunun 1. mesajını okuyup istediğimiz bilgileri buraya eklerseniz yardımcı oluruz.

mb130 v3.62.50 indirmeye çalışıyorum talep açmanız gerekiyor diyor.
yardımcı olursanız sevinirim.

hilevel 32hl700 anakart 17mb211s panel ves315wndh-2d-n22 temel yazılıma ihtiyacım var, teşekkürler

17mb211s TELEFUNKEN TE32269B40Q2D programını yükledim ve ekran test modunda, güç düğmesine, ana sayfa düğmesine ve menü düğmesine basarak çıkmayı denedim ancak herhangi bir sonuç bulamadım.

17mb211s TELEFUNKEN TE32269B40Q2D programını yükledim ve ekran test modunda, güç düğmesine, ana sayfa düğmesine ve menü düğmesine basarak çıkmayı denedim ancak herhangi bir sonuç bulamadım.

MERHABA MB96 cıhazımm için yazılım güncelleme bulamıyorum yardımcı olurmusunuz
1= Televizyonu çalıştırın

Geri
Üst Alt