Y
yusufiii000
Yeni Üye
- 28 Mar 2024
- 2
- 35
Tesekkur ederim
Kendiliiğinden kapanıp açılma durumu donanımsal arıza olduğunu gösterir.Merhabalar. Televizyonumun sürümü çok eski görünüyor. Bazen kendiliğinden kapanıp açılıyor. Youtube da da sürekli donuyor. Yazılım güncellemeyi internetten veya yayından kabul etmiyor. Şimdiden ilginize teşekkürler.
Anladım. En azından güncellemeyi atıp donmalardan kurtulsam iyi olur diye düşünüyorum. Mutfakta kullandığımız televizyon bu.Kendiliiğinden kapanıp açılma durumu donanımsal arıza olduğunu gösterir.
Mb120 Yazılım desteği kesilmiş eski bir ana karttır en güncel yazılımı V2.45.29.1 Sizin istediğiniz alt versiyon.Selam değerli arkadaşlar.
17MB120 V2.45.32 güncelleme yazılımı verebilir misiniz teşekkürler
Bu arada MB120 anakart TV'den ssiptv ses ver görüntü yok . Yazılım güncelleme ile çözülür mü teşekkürler
Biz size hiç yazılım vermemişiz yüklediğiniz yanlış yazılımı nereden buldunuz.İyi aksamlar yüklemiş olduğum resimdeki televizyonun kök yazılımına ihtiyacım var MB130S_QuiDali_APV_V.5.35.8.3 bu yazılımı yükledim tv vestel ama youtubeden tv yansıttığım zaman tv markası Hı Level olduğunu gördüm hdm çıkışlar çalışmıyor yazılım indirmek istiyorum
diger forumundan Adem beyin başka bir kullanıcıya önerdigi yazılım idiBiz size hiç yazılım vermemişiz yüklediğiniz yanlış yazılımı nereden buldunuz.
Güncellemeyi indirmek için taslağa uygun mesaj atmıştım ama indirme başlığında hala bu başlığa mesaj yazmam gerektiği yazıyor. Eksik bir şey mi yapiyorum?Merhabalar. Televizyonumun sürümü çok eski görünüyor. Bazen kendiliğinden kapanıp açılıyor. Youtube da da sürekli donuyor. Yazılım güncellemeyi internetten veya yayından kabul etmiyor. Şimdiden ilginize teşekkürler.
O zaman V2.45.29.1 yazılımını verir misiniz. Çünkü bendeki 45.12 hocam. TeşekkürlerMb120 Yazılım desteği kesilmiş eski bir ana karttır en güncel yazılımı V2.45.29.1 Sizin istediğiniz alt versiyon.