Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 24,458
konunun 1. mesajını okuyup ona göre yazılım isteyinTelevizyonu alalı 1 sene oldu, hiç yazılım güncellemesi gelmedi. En güncel yazılımı gönderebilir misiniz?
![]()
konunun 1. mesajını okuyup ona göre yazılım isteyinTelevizyonu alalı 1 sene oldu, hiç yazılım güncellemesi gelmedi. En güncel yazılımı gönderebilir misiniz?
![]()
Bu forumda yazılımlar kişiye özel verilir. Yazılımların açık şekilde ortalığa açık bırakılmasının sonucunu yaşıyorsunuz.diger forumundan Adem beyin başka bir kullanıcıya önerdigi yazılım idi
tv sıfırlayıp ilk kurulum yapmayı denediniz mi.?Anladım. En azından güncellemeyi atıp donmalardan kurtulsam iyi olur diye düşünüyorum. Mutfakta kullandığımız televizyon bu.
Vestel West wood hocamcihazın markasın nedir.?
Denedim üstat. Ancak sonuç değişmedi. En büyük sorunum Youtube da video izlerken birdenbire donuyor. Uzun süre beklersem birden çözülüp aniden hızlı hızlı ekran atlayıp yeniden donuyor. Beklemeyip kumandada bir kaç tuşa basarsam bir süre sonra tüm bastığım tuşları ardarda dizerek işlem yapmaya çalışıyor.tv sıfırlayıp ilk kurulum yapmayı denediniz mi.?
güncelleme yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsinVestel West wood hocam
senin cihaz uygun yazılım elimizde yokDenedim üstat. Ancak sonuç değişmedi. En büyük sorunum Youtube da video izlerken birdenbire donuyor. Uzun süre beklersem birden çözülüp aniden hızlı hızlı ekran atlayıp yeniden donuyor. Beklemeyip kumandada bir kaç tuşa basarsam bir süre sonra tüm bastığım tuşları ardarda dizerek işlem yapmaya çalışıyor.

servis menüsü.?mrb vestel 32hb5000 32 inç tv vestel için güncelleme linki verebilecek var mı? teşekkürler
üstad tv yi hiç açamıyorum vestel yazısı ekranda açılışta takılı kalıyorservis menüsü.?
linkteki konuya tv'nin etiketi ekleüstad tv yi hiç açamıyorum vestel yazısı ekranda açılışta takılı kalıyor
VESTEL 32HB5000 SATELLITE LED TV 17MB140 mış üstad 17MB140'ın kurtarma yazılımlarını bu siteden indiremedim günceli var mıdır acabalinkteki konuya tv'nin etiketi ekle
Önemli - VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu
Bu konu başlığı altında VESTEL üretiminde olan VESTEL REGAL SEG FİNLUX HI LEVEL TVİSİON TELEFUNKEN HİTACHİ ve daha hatırlayamadığım tüm TV ürünlerinin FULL yazılımlarını paylaşmaya çalışacağız. Sizlerden tek ricamız, ''BULUNSUN'' mantığı ile yazılım talep etmemenizdir. Eğer vestel ve üretimleri...tavsiyeforumu.com
Belki diğer arkadaşların işine yarayabilir. Biraz garip gelecek bir çözüm oldu. İlk kurulum yapınca donma düzelmiyor. Bunu birkaç kez denedim. Son seferinde, ilk kurulumu denerken interneti ayarlamaya çalışırken sorun oldu. Bende interneti ayarlamayı atlayarak kurulumu tamamladım. İnterneti sonra ayarladım. İlginç bir şekilde donma olmuyor artık. Belki denk gelmiştir bilemiyorum ama aynı durumu yaşayanlarda da belki işe yarayabilir.senin cihaz uygun yazılım elimizde yok![]()
gözün aydın enteresan bir durum.Belki diğer arkadaşların işine yarayabilir. Biraz garip gelecek bir çözüm oldu. İlk kurulum yapınca donma düzelmiyor. Bunu birkaç kez denedim. Son seferinde, ilk kurulumu denerken interneti ayarlamaya çalışırken sorun oldu. Bende interneti ayarlamayı atlayarak kurulumu tamamladım. İnterneti sonra ayarladım. İlginç bir şekilde donma olmuyor artık. Belki denk gelmiştir bilemiyorum ama aynı durumu yaşayanlarda da belki işe yarayabilir.