M
mchytracek
Yeni Üye
- 12 Kas 2024
- 1
- 25
Download für MB110 erforderlich
cihazın markasın nedir.?O zaman V2.45.29.1 yazılımını verir misiniz. Çünkü bendeki 45.12 hocam. Teşekkürler
konunun 1. mesajını okuyup ona göre yazılım isteyinMerhaba
Mb110 icin guncelleme yazilimi talep ediyorum.
Merhaba
Mb110 icin guncelleme yazilimi talep ediyorum.
mb211 güncellemeleri ota olarak almakta elimizdeki yazılımlar sizin sürümden daha eski.Güncellemeyi indirmek için taslağa uygun mesaj atmıştım ama indirme başlığında hala bu başlığa mesaj yazmam gerektiği yazıyor. Eksik bir şey mi yapiyorum?
konunun 1. mesajını okuyup ona göre yazılım isteyinTelevizyonu alalı 1 sene oldu, hiç yazılım güncellemesi gelmedi. En güncel yazılımı gönderebilir misiniz?
Bu forumda yazılımlar kişiye özel verilir. Yazılımların açık şekilde ortalığa açık bırakılmasının sonucunu yaşıyorsunuz.diger forumundan Adem beyin başka bir kullanıcıya önerdigi yazılım idi
tv sıfırlayıp ilk kurulum yapmayı denediniz mi.?Anladım. En azından güncellemeyi atıp donmalardan kurtulsam iyi olur diye düşünüyorum. Mutfakta kullandığımız televizyon bu.
Vestel West wood hocamcihazın markasın nedir.?
Denedim üstat. Ancak sonuç değişmedi. En büyük sorunum Youtube da video izlerken birdenbire donuyor. Uzun süre beklersem birden çözülüp aniden hızlı hızlı ekran atlayıp yeniden donuyor. Beklemeyip kumandada bir kaç tuşa basarsam bir süre sonra tüm bastığım tuşları ardarda dizerek işlem yapmaya çalışıyor.tv sıfırlayıp ilk kurulum yapmayı denediniz mi.?
güncelleme yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsinVestel West wood hocam
senin cihaz uygun yazılım elimizde yokDenedim üstat. Ancak sonuç değişmedi. En büyük sorunum Youtube da video izlerken birdenbire donuyor. Uzun süre beklersem birden çözülüp aniden hızlı hızlı ekran atlayıp yeniden donuyor. Beklemeyip kumandada bir kaç tuşa basarsam bir süre sonra tüm bastığım tuşları ardarda dizerek işlem yapmaya çalışıyor.
servis menüsü.?mrb vestel 32hb5000 32 inç tv vestel için güncelleme linki verebilecek var mı? teşekkürler
üstad tv yi hiç açamıyorum vestel yazısı ekranda açılışta takılı kalıyorservis menüsü.?