Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,450
üstad tv yi hiç açamıyorum vestel yazısı ekranda açılışta takılı kalıyor
linkteki konuya tv'nin etiketi ekle

A Çevrimdışı

adecika38

Yeni Üye
7 Şub 2022
3
32
linkteki konuya tv'nin etiketi ekle

VESTEL 32HB5000 SATELLITE LED TV 17MB140 mış üstad 17MB140'ın kurtarma yazılımlarını bu siteden indiremedim günceli var mıdır acaba

P Çevrimdışı

publicenemy

Yeni Üye
10 Kas 2024
5
39
senin cihaz uygun yazılım elimizde yok :bilmiyom
Belki diğer arkadaşların işine yarayabilir. Biraz garip gelecek bir çözüm oldu. İlk kurulum yapınca donma düzelmiyor. Bunu birkaç kez denedim. Son seferinde, ilk kurulumu denerken interneti ayarlamaya çalışırken sorun oldu. Bende interneti ayarlamayı atlayarak kurulumu tamamladım. İnterneti sonra ayarladım. İlginç bir şekilde donma olmuyor artık. Belki denk gelmiştir bilemiyorum ama aynı durumu yaşayanlarda da belki işe yarayabilir.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,450
Belki diğer arkadaşların işine yarayabilir. Biraz garip gelecek bir çözüm oldu. İlk kurulum yapınca donma düzelmiyor. Bunu birkaç kez denedim. Son seferinde, ilk kurulumu denerken interneti ayarlamaya çalışırken sorun oldu. Bende interneti ayarlamayı atlayarak kurulumu tamamladım. İnterneti sonra ayarladım. İlginç bir şekilde donma olmuyor artık. Belki denk gelmiştir bilemiyorum ama aynı durumu yaşayanlarda da belki işe yarayabilir.
gözün aydın enteresan bir durum.

Geri
Üst Alt