ozansarikok
Yeni Üye
- 16 Kas 2024
- 1
- 35
yazılım
tv çalıştırdım görüntü geldi kumanda işlemiyor siyah ekran ortasında beyaz yazılı kocaman bir VESTEL ibaresi var, tv nin kırmızı ışığı sekmeli yanıyor, kumandadan menü tuşuna bassam da ekranda VESTEL yazısı sabit kalıyor???????????????????
GÜNCELLEME YAZILIMI İSTEMEK İÇİN YAPMANIZ GEREKENLER
1= Televizyonu çalıştırın
2= Görüntünün gelmesini bekleyin
3= Görüntü gelince kumanda üzerinden Menü (Home) 4725 Tuşlayın
4= Ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin
tv'nin arkasındaki etiketi aşağıdaki konuya ekletv çalıştırdım görüntü geldi kumanda işlemiyor siyah ekran ortasında beyaz yazılı kocaman bir VESTEL ibaresi var, tv nin kırmızı ışığı sekmeli yanıyor, kumandadan menü tuşuna bassam da ekranda VESTEL yazısı sabit kalıyor
servis menüsü ekran görüntüsünü buraya ekleyin.mb130 v3.62.50 indirmeye çalışıyorum talep açmanız gerekiyor diyor.
yardımcı olursanız sevinirim.
sorun nedir.?hilevel 32hl700 anakart 17mb211s panel ves315wndh-2d-n22 temel yazılıma ihtiyacım var, teşekkürler
17mb211s TELEFUNKEN TE32269B40Q2D programını yükledim ve ekran test modunda, güç düğmesine, ana sayfa düğmesine ve menü düğmesine basarak çıkmayı denedim ancak herhangi bir sonuç bulamadım.sorun nedir.?
1= Televizyonu çalıştırınMERHABA MB96 cıhazımm için yazılım güncelleme bulamıyorum yardımcı olurmusunuz
Merhaba
17MB 120 yazılım a ihtiyacım var yardımcı olabilirmisiniz!?
indir linki çalışmıyor :(
1= Televizyonu çalıştırın
2= Görüntünün gelmesini bekleyin
3= Görüntü gelince kumanda üzerinden Menü (Home) 4725 Tuşlayın
4= Ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin