Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,346
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin.Seg marka televizyon logoda kalıyor Vestel 17mb140 anakrti için yazılım ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin.Seg marka televizyon logoda kalıyor Vestel 17mb140 anakrti için yazılım ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin.Merhaba,
HI-LEVEL marka HL49FAL27/0216 model televizyonum başlangıç animasyonunda kalıyor.
Format atarak çözebilirim diye düşündüm. Gerekli yazılımı paylaşabilir misiniz?
Anakart üzerinde 13AT405 yazıyor, panel Samsung.
sağ üst kösedeki bildirim çanını kontrol edin yazılım linki oraya düşer.Hocam çok özür dilerim. Yoğunluktan verdiğiniz bağlantıya gidemedim. Bilgisayarımı şimdi çıkarabildim. Tekrar paylaşır mısınız?
Hocam çok özür dilerim. Yoğunluktan verdiğiniz bağlantıya gidemedim. Bilgisayarımı şimdi çıkarabildim. Tekrar paylaşır mısınız?
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin.
merhaba güncel yazılım talep ediyorum
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin.
Yazilim onay
En güncel yazilim talep
istenilen bilgileri vermeyen kullanıcıların mesajımı es geçiyorum. Zaten kısıtlı zaman diliminde forumda aktif oluyoruz her kullanıcıyla uzun dialog kurmam mümkün değil.Merhaba mb120 anakartlı vestel 43ua9400 modelini kullanıyorum 1-2 sorum olacak
1. Turkuaz 3.49.2.170 yazılımını yükledim wireless display dışında bi sorun yok bunu nasıl aktif edebilirim
2.sorum eğer bu wireless display etkin olmazsa tekrar eski sürüme dönmek istiyorum fakat bu titanyum yazılım ile carbon yazılım arasındaki fark nedir nedir ona göre yükleyeyim
Benden sonraki yazılım isteyen üyelerin mesajlarına yazılım verildi diye cevap verilmiş ben neden es geçildim anlamadım
Teşekkür ederim YouTube düzeldi.sağ üst kösedeki bildirim çanını kontrol edin yazılım linki oraya düşer.
17mb211s yazılım ?