Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

IMG_20240902_165642.jpg

Gogleden bişey aratınca böyle oluyor mb97 Sota
Mb97 İnternet tarayıcısı için güncellemesi olmayan eski bir ana karttır arama yapmaz sadece youtube için güncelleme yazılımı vardır.

Barış aksu, By_Trol teşekkür ederim ustam eline sağlık şuan için bir sorun yok gibi görünüyor. Teşekkür ederim, sağolasın.

By_Trol hocam teşekkür ederim saol

Birde vewd apstore açılmıyor siyah ekranda kalıyor.. şimdiden teşekkür ederim

By_Trol hocam teşekkür ederim saol

Birde vewd apstore açılmıyor siyah ekranda kalıyor.. şimdiden teşekkür ederim
Mb97 Smart olarak güncelleme desteği kesilmiş eski bir ana kart olduğunu yazmıştım sadece youtube için yazılımı var o ana karttan başka bir beklentiniz olmasın.

Mb97 Smart olarak güncelleme desteği kesilmiş eski bir ana kart olduğunu yazmıştım sadece youtube için yazılımı var o ana karttan başka bir beklentiniz olmasın.
Teşekkür ederim saolun 👍🙏 nesye Dreambox onerirmisniz nasıl iymi veya stik TV mı veya mi box mu arasında kaldım hangisi iy
Bir arkadaş Dreambox önerdi nasıl iymi cihaz ama kafamda mi stik TV var

menu(home) 4725 mb211 v3 modeli güncelleme talebinde bulunmak istiyorum

Servis menüsünün görselini atın.

Merhaba,

Tv nin kablosuz pc bağlantısında istikrarsızlık var. Duvara monte olduğu için arka etiketin fotoğrafını çekemiyorum.

Güncel yazılım rica ediyorum.

IMG_1258.jpg
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin.

Merhaba Vestel TV standboy ışığı yanıp sönüyor full yazılım denedim olmadı kurtarma yazılımı varsa öğrenebilir miyim

IMG20240902131415.jpg

Yazılım indirebilmek için yapılması gerekenler

Kurtarma, Çekirdek yazılımları indirebilmek konu altına , Menü(home) 4725 ile servis menünü paylaşınız.
Yetkili arkadaşlar size indirmeniz gereken yazılımı bildirim yoluyla göndercektir.

Amacımız sizlere zorluk çıkarmak değil bilakis yanlış yazılım yüklenmesi sonucu televizyonlarınızın brick olmasını engellemektir.
Sentor(V.0.45.14.5)(SVN:191382)(MB98)(2×256)

Geri
Üst Alt