Sen bu rakamları okuyabiliyormusun Bende yakın gözlük varken bile okuyamıyorumMerhaba,
Vestel yazısı geliyor gidiyor tv açılmıyor kurtarma yazılımı iletebilirmisiniz?
Merhaba,
Yükledim ancak düzelme olmadı. Vestel Tv lerde genel olarak kablosuz görüntü aktarmada sorun var.Yazılım verildi bildirimi kontrol edin.
Donma tarzı takılmalar olabiliyor.Yükledim ancak düzelme olmadı. Vestel Tv lerde genel olarak kablosuz görüntü aktarmada sorun var.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazınKusura bakmayın bukadar görünmediği fark etmedim.
Sorunum şudur:
Bağlanmıyor. Keşke bağlansa da takılma yapsa.Donma tarzı takılmalar olabiliyor.
Merhaba,Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın
bellek gpt olabilir rufus programıyla mbr olarak biçimlendirin.Merhaba,
Yazılımı denedim ama olmadı.
Full yazilimi iletebilirmisiniz .
Fat32 olarak biçimlendirdim flash görmedi bile.
Dediginizi denedim mbr olarak flash bicimledim olmadi görmedi yine.bellek gpt olabilir rufus programıyla mbr olarak biçimlendirin.
Usb bellek 16gb den büyük olmasın,içinde başka dosya olmasın ,zipten çıkartıp belleğe kopyala tüm çıkanları, kaç dosya varsa,tv fişini çek,usbyi tvye tak,kumandadan OK tuşuna basarken fişi tak ,OK tuşunu bırakma.tv ışığı araba sinyal lambası gibi yanıp sönmeye başladığında OK tuşunu bırakDediginizi denedim mbr olarak flash bicimledim olmadi görmedi yine.
Tv fişi taktigimsa Ok tuşuna bas bırak yaptım. Sabit basılı tuttugumuz olmadı. Dediginiz gibi ışıklar yanıp söndü yüklemeyi tamamladı.Usb bellek 16gb den büyük olmasın,içinde başşka dosya olmasın ,zipten çıkartıp belleğe kopyala tüm çıkanları, kaç dosya varsa,tv fişini çek,usbyi tvye tak,kumandadan OK tuşuna basarken fişi tak ,OK tuşunu bırakma.tv ışığı araba sinyal lambası gibi yanıp sönmeye başladığında OK tuşunu bırak