yazılım için servis menüsümb97 youtube ıcın yazılım
biz kimseye link vermiyoruz ki linkler kırık olsun.!MB96 Youtube açılmıyor yeni güncell yazılım gerekiyor elinde olan varsa yardımcı olabilir mi. linkler hep kırık.
vestel MB96 Youtube açılmıyor yeni güncell yazılım gerekiyor elinde olan varsa yardımcı olabilir mi. linkler hep kırık.
Karıncalı görüntüden foto paylaş bakayım, panel ile yapılabilecek bir şey varmı bakalımPanel yazılımı lazım abi kolay gelsin.
TVnin üzerindeki 17mb82s kart vardı değiştirdim. Yerine 17mb110 kart taktım yanlız elimdek kartın paneli karıncalı gösteriyor. Bunu nasıl çözebiliriz

Yazılım indirebilmek için yapılması gerekenler
Kurtarma, Çekirdek yazılımları indirebilmek konu altına , Menü(home) 4725 ile servis menünü paylaşınız.
Yetkili arkadaşlar size indirmeniz gereken yazılımı bildirim yoluyla göndercektir.
Amacımız sizlere zorluk çıkarmak değil bilakis yanlış yazılım yüklenmesi sonucu televizyonlarınızın brick olmasını engellemektir.
Yazılım indirebilmek için yapılması gerekenler
Kurtarma, Çekirdek yazılımları indirebilmek konu altına , Menü(home) 4725 ile servis menünü paylaşınız.
Yetkili arkadaşlar size indirmeniz gereken yazılımı bildirim yoluyla göndercektir.
Amacımız sizlere zorluk çıkarmak değil bilakis yanlış yazılım yüklenmesi sonucu televizyonlarınızın brick olmasını engellemektir.
güncelleme yazılımı mı istiyorsunuz.?
EVETgüncelleme yazılımı mı istiyorsunuz.?
daha öncesinde wifi ye bağlanıyordu şimdi bağlanmıyor yazılım ile düzeleceğini düşünüyorum