By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 16,916
Mb97 İnternet tarayıcısı için güncellemesi olmayan eski bir ana karttır arama yapmaz sadece youtube için güncelleme yazılımı vardır.
Mb97 İnternet tarayıcısı için güncellemesi olmayan eski bir ana karttır arama yapmaz sadece youtube için güncelleme yazılımı vardır.
Peki yokmu çözümü hocamMb97 İnternet tarayıcısı için güncellemesi olmayan eski bir ana karttır arama yapmaz sadece youtube için güncelleme yazılımı vardır.
Çözüm android box alıp kullanmak
Rica ederiz.B Barış aksu,By_Trol teşekkür ederim ustam eline sağlık şuan için bir sorun yok gibi görünüyor. Teşekkür ederim, sağolasın.
Mb97 Smart olarak güncelleme desteği kesilmiş eski bir ana kart olduğunu yazmıştım sadece youtube için yazılımı var o ana karttan başka bir beklentiniz olmasın.By_Trol hocam teşekkür ederim saol
Birde vewd apstore açılmıyor siyah ekranda kalıyor.. şimdiden teşekkür ederim
Teşekkür ederim saolunMb97 Smart olarak güncelleme desteği kesilmiş eski bir ana kart olduğunu yazmıştım sadece youtube için yazılımı var o ana karttan başka bir beklentiniz olmasın.
Servis menüsünün görselini atın.menu(home) 4725 mb211 v3 modeli güncelleme talebinde bulunmak istiyorum
menu(home) 4725 mb211 v3 modeli güncelleme talebinde bulunmak istiyorum
menu(home) 4725 mb211 v3 modeli güncelleme talebinde bulunmak istiyorum
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin.Merhaba,
Tv nin kablosuz pc bağlantısında istikrarsızlık var. Duvara monte olduğu için arka etiketin fotoğrafını çekemiyorum.
Güncel yazılım rica ediyorum.
![]()
Sentor(V.0.45.14.5)(SVN:191382)(MB98)(2×256)Yazılım indirebilmek için yapılması gerekenler
Kurtarma, Çekirdek yazılımları indirebilmek konu altına , Menü(home) 4725 ile servis menünü paylaşınız.
Yetkili arkadaşlar size indirmeniz gereken yazılımı bildirim yoluyla göndercektir.
Amacımız sizlere zorluk çıkarmak değil bilakis yanlış yazılım yüklenmesi sonucu televizyonlarınızın brick olmasını engellemektir.