G
Günaydın53
Yeni Üye
- 11 Tem 2020
- 1
- 37
Mb230 full yazılımı nerden bulabilirim
evet her şeyi yaptımFlash belleği fat32 çevirdiniz mi.?
Teşekkür ederim ilginiz için başka anakart ts sahip vestel üretimi toshiba tvde sorunsuz çalışıyor. Ama bu yazılım ile ne ssiptv de nede diğer uygulamalar da canlı yayın iptv linkleri çalışmıyor. 1, 2 sn açılıp kapanıyor. Yazılım kaynaklı diye düşündüm ama siz daha aydınlatıcı bilgi verebilirseniz çok sevinirim. 1 yıldır sorun devam ediyor.Smart portalde sorun var bir süre bekleyin şu an için son kullanıcının yapacağı bir işlem yok ilgili marka ile portal arasındaki sorun giderildiğinde kullanıma açılır.
Tv yi ilk kuruluma dönderip yeniden kurulum yaparak deneyin sonucu yazın.Teşekkür ederim ilginiz için başka anakart ts sahip vestel üretimi toshiba tvde sorunsuz çalışıyor. Ama bu yazılım ile ne ssiptv de nede diğer uygulamalar da canlı yayın iptv linkleri çalışmıyor. 1, 2 sn açılıp kapanıyor. Yazılım kaynaklı diye düşündüm ama siz daha aydınlatıcı bilgi verebilirseniz çok sevinirim. 1 yıldır sorun devam ediyor.
Yazılım bildirim olarak gönderildi.hocam iyi akşamlar
bu yeterli olur mu? yazılım güncellemesi talep etmekteyim. teşekkürler
Sorun devam ediyor clouddy uygulaması da aynı şekilde canlı yayın olan iptv kanalları 1 sn açılıp kapanıyor.Tv yi ilk kuruluma dönderip yeniden kurulum yaparak deneyin sonucu yazın.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın.
İyi geceler
V1.38.23.0 yazılımına güncellemek için yazıyorum.