servis menüsünü buraya yükleyin. hangi yazilim uygunsa size yazılımı indirebilmeniz için yetki veriyoruz.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.ileZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.arasındaki farkı açıklayabilecek olan varmı hangisi daha güncel hangi yazılımı yüklememi tavsiye edersiniz şuan tv de MB130 Carbon V3.62.49.0 yüklü şimdiden teşekkür ederim.
merhaba servis menüsüne nasıl ulaşacağım ?servis menüsünü buraya yükleyin. hangi yazilim uygunsa size yazılımı indirebilmeniz için yetki veriyoruz.
Konunun ilk mesajında yazıyor.merhaba servis menüsüne nasıl ulaşacağım ?
Sinirlenmenize gerek yok burası ücret ödeyip te hizmet alamadığınız bir işletme değil bizlerde çalışan kişileriz geçim şartları zorlaştı öncelik kendi işimiz fırsat buldukça da forumda hiç bir karşılık beklemeden herkese yardımcı olmaya çalışıyoruz. 7/24 Burada bekleyemeyiz. Bekleyenlere elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız beklemeyenler de kendisi bilir. Servise müracaat edin.![]()
ARKADAŞLAR ŞU CİHAZA YAZILIÖ ATMAM LAZIM 16 SAATTĞİR KİMSE DÖNÜŞ YPMADI cihaz öylece ortada duruyor kim yardım edebilir
arkadaşlar durum acil olmasa yazmazdım evde engelli bir birey var onarımı sırf o faydalansın diye atacağım çocuk sizin elinize baka vaziyette şuan
Tv de en güncel yazılım yüklü led arızası var görüntü mavi led takımının değişmesi gerekiyor.![]()
Toshiba Mb110, yazılım talep ediyorum.
SN ustadım 34.23 iledede wevd store düzeldi kanalla eskisi gibi ssiptv deki kumanda ileri geri gitme düzeldi vewd store sorunu yazılımla cozuluyor bana göre cok teşekkur ederim allah razı olsun
Tv yi ilk kuruluma dönderip tekrar kurulum yaparak deneyin sonucu yazın.
yazılım bildirim olarak gönderildi.![]()
yazılım rica edebilir miyim
Resmi ekliyorum güncel yazılım için yönlendirirsemiz sevinirim.merhaba servis menüsüne nasıl ulaşacağım ?
Tv de en güncel yazılım yüklüResmi ekliyorum güncel yazılım için yönlendirirsemiz sevinirim.
Teşekkürler
![]()